ΣΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ενας γκολτζής στον Αμπελωνιακό

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2013 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:38
  
Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα του Αμπελωνιακού η οποία συμφώνησε χθες με τον Γιάννη Κόκκινο. Οι «πράσινοι», όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 30χρονο επιθετικό εδώ και καιρό και οι διαπραγματεύσεις είχαν θετική κατάληξη. Η παρουσία του Γιάννη Κόκκινου στον Αμπελωνιακό θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης των «πρασίνων» αφού πρόκειται για έναν πραγματικό γκολτζή. Τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής ο Γιάννης Κόκκινος έχει πλούσιο βιογραφικό αφού έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, του Τυρνάβου, του Πυργετού, των Τρικάλων ενώ τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην Κασσιόπη με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική.
«Είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλά αποφάσισα να συμφωνήσω με τον Αμπελωνιακό γιατί με προσέγγισε πολύ καλά η διοίκηση του συλλόγου» δήλωσε στην «Ε» ο Γιάννης Κόκκινος σχετικά με τη μεταγραφή του και πρόσθεσε:
«Πιστεύω ήταν μία πολύ καλή απόφαση για μένα γιατί ο Αμπελωνιακός ταιριάζει με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, είναι δηλαδή μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου και τον προπονητή Γιάννη Γκαμπέτα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία. Από την πλευρά μου θα κάνω το παν για να εκπληρώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass