ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ 15ΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΧ. ΠΑΠΑΡΣΕΝΟ

Ανεβάζει τον πήχη ο Μαχητής Τερψιθέας

*ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΑΧ. ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ *ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2013 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:34
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μια νέα εποχή ξεκινάει στον Μαχητή Τερψιθέας. Η ιστορική επιτυχία της φετινής περιόδου με την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Ερασιτεχνική και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία υποχρεώνει τους ανθρώπους του συλλόγου να ανεβάσουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Αυτό σημαίνει ότι η νέα χρονιά θα βρει τον Μαχητή πάνω σε μια πιο διευρυμένη βάση έξω από τα αυστηρά πλαίσια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με επαγγελματικό προσανατολισμό.
Η αρχή έγινε με την ανάδειξη νέας 15μελούς διοίκησης με έξι καινούργια πρόσωπα και με κατανομή συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων προκειμένου το νέο σχήμα να καταστεί πιο λειτουργικό. Στον προεδρικό θώκο θα συνεχίσει ο Αχιλλέας Παπαρσένος, ενώ ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Αχιλλέας Στεργιάκης, ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή με διευρυμένες αρμοδιότητες αφού θα έχει την απόλυτη ευθύνη των τομέων προπονητικού, marketing, γηπέδου, νέων μελών, γραφείου Τύπου του οικονομικών αλλά και του μεταγραφικού σχεδιασμού.
Ο νέος γενικός διευθυντής του Μαχητή αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μίλησε στην «Ε» για το νέο μοντέλο λειτουργίας της διοίκησης του Μαχητή Τερψιθέας, τις πρώτες προτεραιότητες αλλά και για τον ευρύτερο σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναφερόμενος στον κάθε τομέα ξεχωριστά:
-Για το θέμα του προπονητή και τον μεταγραφικό σχεδιασμό:
«Σε ό,τι αφορά στον προπονητικό σχεδιασμό στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Νίκο Σταυροθεόδωρο και τη νέα χρονιά. Ήταν ο άνθρωπος που έστησε την ομάδα -εγώ σαν βοηθός του ήμουν απλά δίπλα του και προσπαθούσα να διευκολύνω το έργο του- αλλά αυτός ήταν ο ιθύνων νους. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί εάν παραμείνει στην ομάδα. Δηλαδή θέλουμε να υπάρξει μια φυσική συνέχεια με την περσινή σεζόν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είχαμε μία πολύ καλή αρχή με τον κ. Σταυροθεόδωρο και θέλουμε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη γιατί στο νέο πρωτάθλημα μπορεί να μην έχουμε υψηλούς στόχους αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το τοπίο η παραμονή από τον πρωταθλητισμό δεν απέχουν μακριά. Για να πετύχεις τον στόχο της παραμονής πρέπει να κάνεις στην ουσία πρωταθλητισμό. Παράλληλα δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των ομάδων, εάν δηλαδή πέσουν ομάδες από τη Θεσσαλία λόγω χρεών κ.λπ.
Όλη η συζήτηση γύρω από την ομάδα είναι να διατηρήσουμε το βασικό κορμό ο οποίος δουλεύτηκε πολύ καλά τη φετινή χρονιά από τον κ. Σταυροθεόδωρο. Ακόμα και στα μπαράζ στην ουσία ήταν σαν να κάναμε ένα μίνι περιφερειακό πρωτάθλημα και τα πήγαμε εξαιρετικά, ενώ στο νέο πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική θα αντιμετωπίσουμε άγνωστες ομάδες και θέλουμε να αντεπεξέλθουμε το ίδιο.
Θα κινηθούμε με μεταγραφές τοπικού χαρακτήρα. Από το νομό σε πρώτη φάση με καλούς παίκτες που πιστεύουμε ότι η Γ’ Εθνική θα τους δώσει κίνητρο και θα μπορέσουν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που πρόσφεραν στις ομάδες που βρίσκονταν μέχρι τώρα. Θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο 24 ατόμων μετά τις σχετικές εισηγήσεις του προπονητή τις οποίες εμείς σαν διοίκηση θα προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε».
-Για το μάρκετινγκ:
«Οι στόχοι μας αναπτύχθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Εγώ έχω κάποια πλάνα με τις διαφημίσεις του γηπέδου. Θα κινηθούμε πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα. Γι’ αυτό και θα έχω κοντά μου τον κ. Ρεβίσσιο και την κ. Τέγου αλλά και ο Αχιλλέας Κυριτσάκας θα βοηθήσει στον σχεδιασμό για να ξεφύγουμε από τα στενά πλαίσια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλό να υπάρξει επαγγελματική νοοτροπία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε ερασιτέχνες δεν πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να μην έχουμε υπευθυνότητα.
Φυσικά όλο αυτό το κομμάτι του μάρκετινγκ θα έχει έναν ανταποδοτικό χαρακτήρα κυρίως ως προς τα μέλη του συλλόγου και τους φιλάθλους και παράλληλα θα στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις. Μ’ ένα πρόγραμμα που θα αρχίσει να τρέχει από τις αρχές Αυγούστου και το οποίο πιστεύω ότι θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Εκείνο που θέλουμε είναι να το στηρίξει η τοπική κοινωνία για να μπορέσουμε ανταποδοτικά να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις. Όλοι μας μέσα στην κρίση ψάχνουμε να βρούμε λύσεις ούτως ώστε και τα σωματεία να στηριχθούν αλλά όχι μόνο να ζητούν αλλά και να δίνουν».
-Για τα νέα μέλη:
«Μέσα στα πλάνα μας είναι να συγκροτήσουμε μία ομάδα που θα ασχοληθεί με το κομμάτι της εγγραφής νέων μελών. Δεν σημαίνει ότι επειδή φέτος δεν χρειάζεται να έχουμε συγκεκριμένο αριθμό μελών πρέπει να εφησυχάσουμε. Πρέπει να το δούμε σε βάθος χρόνου. Τη νέα σεζόν θα χρειαστεί. Και τη νέα χρονιά δεν ξέρεις σε ποια κατηγορία θα παίζεις. Δεν ξέρεις πώς θα βγουν τα πράγματα και δεν πρέπει να τρέχεις την τελευταία στιγμή. Όπως και με την Κ20 που θα είναι υποχρεωτική την επόμενη χρονιά. Εμείς πρέπει από φέτος να προετοιμάσουμε το έδαφος για να είμαστε αργότερα έτοιμοι. Αν δεν τα δεις όλα αυτά σημαίνει ότι δεν θέλεις να σταθείς στην κατηγορία».
-Για τον φίλαθλο κόσμο:
«Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν είναι πλήρως ενημερωμένος για το τι θέλουμε να κάνουμε, γιατί δεν έχουμε αναφερθεί ακόμα στο όλο εγχείρημα. Το θέμα για μένα αυτή τη στιγμή είναι οι φίλαθλοι της Τερψιθέας. Για παράδειγμα στη Λάρισα με βρίσκουν πολλοί και μου λένε για την ομάδα τι ωραία μπάλα έπαιξε, το πόσο καλή οργάνωση είχε κ.λπ. αλλά στο χωριό αυτά τα πράγματα ίσως δεν τα γνωρίζουν. Δεν ξέρω γιατί. Στην ομάδα δεν υπάρχει ιδιοκτησιακό καθεστώς. Είναι του χωριού και πρέπει να στηριχθεί καθαρά από το χωριό. Να είμαστε μια γροθιά όλοι μας. Έτσι μόνο μία ομάδα μπορεί να δημιουργήσει πολλά. Γι αυτό και ‘γώ καλώ τους φιλάθλους της Τερψιθέας να δώσουν δυναμικό «παρών» σε κάθε εκδήλωση της ομάδας (εισιτήρια διαρκείας, κάρτα μέλους κ.λπ.) και να είναι περήφανοι ότι είναι Μαχητής».
-Για το γραφείο Τύπου:
«Καταρχήν θέλουμε να λειτουργήσουν σωστά τα γραφεία της ομάδας. Να δημιουργήσουμε ιστοσελίδα, γραφείο Τύπου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των τοπικών ΜΜΕ και όχι μόνο και να λειτουργήσουμε μπουτίκ. Κάτι που είναι πρωτότυπο αλλά προχωράμε με όραμα. Το όραμά μας δεν είναι η Β’ Εθνική αλλά η σωστή βάση και λειτουργία της διοίκησης».
-Για το γηπεδικό:
«Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί έντονα. Υπάρχουν φυσικά οι διαβεβαιώσεις του δημάρχου κ. Τζανακούλη (όπως και στην τελευταία συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοίκησης) γιατί αν δεν γίνει κάτι τέτοιο θα είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν θα έχει κερκίδα στη Γ’ Εθνική.
Στο γήπεδο έχει τοποθετηθεί καινούργιος χλοοτάπητας, έγινε το βοηθητικό γήπεδο-προπονητήριο και διευρύνθηκε ο χώρος των αποδυτηρίων. Απομένουν λοιπόν οι κερκίδες. Και δω πρέπει να τονίσω το εξής: Μια καινούργια κερκίδα δεν θα γίνει μόνο και μόνο γιατί τη θέλει το χωριό. Η κερκίδα γεννάει φίλαθλο. Η κερκίδα δίνει παλμό. Η κερκίδα παίρνει αποτελέσματα. Το ΄χουμε δει σε πολλά γήπεδα. Η κερκίδα μ’ άλλα λόγια φτιάχνει την έδρα.
Αν τελικά δεν καταστεί δυνατή η κατασκευή της, κινδυνεύει όλη αυτή η προσπάθεια να βουλιάξει σε μία μέρα. Είναι σαν να μας κόβουν τα φτερά».
 
 
Το νέο Δ.Σ. του Μαχητή Τερψιθέας
 
Πρόεδρος: Αχιλλέας Παπαρσένος.
Α’ Αντιπρόεδρος: Κων/νος Τάτσιος.
Β’ Αντιπρόεδρος: Κων/νος Πατσιούρας.
Γ. Γραμματέας: Αστέριος Ζήσης.
Γενικός Διευθυντής: Αχιλλέας Στεργιάκης.
Οικονομικός Διευθυντής: Αχιλλέας Κυριτσάκας.
Διευθύνων Σύμβουλος: Νεκτάριος Νότας.
Υπεύθυνη Τύπου - Δημοσίων Σχέσεων: Βασιλική Τέγου.
Υπεύθυνος Τμήμα Marketing: Θωμάς Ρεβίσσιος.
Υπεύθυνος Μελών: Αστέριος Γεωργαντζάς.
Υπεύθυνος Γηπέδου: Αποστόλης Ζήσης.
Γενικός Αρχηγός: Αστέριος Τζιλάκας.
Σύμβουλοι-Μέλοι: Βάιος Κυριτσάκας, Αχιλλέας Τάτσιος, Αντώνης Κυριτσάκας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass