ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πιθανή επιστροφή Μάγγου στον Τύρναβο

* ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2013 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:28
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο Θανάσης Μάγγος είναι ένα φιλότιμο παιδί και κατά γενική ομολογία ξεχωρίζει για τον άριστο χαρακτήρα, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Είχε μια σημαντική προσφορά αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Τυρνάβου, δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα σε προπονητές και διοίκηση, γι’ αυτό και ο μεγαλομέτοχος Βασίλης Μπρέζας εκτιμώντας όλα αυτά δεν του στάθηκε εμπόδιο, για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ πριν από έναν χρόνο περίπου.
Οι σχέσεις όμως παρέμειναν άριστες και η πόρτα του Τυρνάβου ανοικτή για το νεαρό μέσο, που μετά τους «βυσσινί» πήγε τον Ιανουάριο στον Αιγινιακό, ομάδα η οποία ανέβηκε στη Football League.
Σήμερα ο Θανάσης Μάγγος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) στην Καρδίτσα και πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται φόρμουλα για να μετατεθεί στη Λάρισα, που αν γίνει τελικά κάτι τέτοιο, τότε οι πιθανότητες για να επιστρέψει στον Τύρναβο, θα αυξηθούν.
Κατά τα άλλα εντείνονται οι προσπάθειες από την διοίκηση για να ενισχυθεί η ομάδα στον καλύτερο δυνατό βαθμό, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει για το ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα.
ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ένα νέο όνομα που προστέθηκε στα μεταγραφικά σενάρια είναι αυτό του 26χρονου γκολκίπερ Θανάση Γεωργίου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Φωκικό, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στη Βέροια, στην Κέρκυρα, στον Διαγόρα Ρόδου, στον ΟΦΗ και στην Ζάκυνθο. Γεννήθηκε στις 21-4-1986 στη Βέροια, έχει ύψος 1,93 μ., πρόκειται για έναν πολύ ικανό τερματοφύλακα που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.
ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ
Όσον αφορά τώρα στο αν λειτουργήσει ομάδα Νέων στον Τύρναβο, αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που θεωρηθεί υποχρεωτικό από την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτό το ζήτημα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass