ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΓΚΟΖΗ

Θέλει τον Κώστα Κουρτεσιώτη ο Τύρναβος

*ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΖΕΚΟΥ-ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ 40 ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ VIP

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2013 21:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:26
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Μετά τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό Σάκη Τέλλο, ο Τύρναβος 2005 κινείται για να αποκτήσει έναν ακόμη έμπειρο αμυντικό.
Ο λόγος γίνεται για τον Καρδιτσιώτη Κώστα Κουρτεσιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πλατανιά Χανίων και τον γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Άγγελος Διγκόζης, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν και αν επέλθει συμφωνία, τότε οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.
Σημειώνεται ότι ο Κουρτεσιώτης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Α.Ε.Καρποχωρίου, από εκεί μεταγράφηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, έπαιξε για ένα χρόνο στον Ηλυσιακό , επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους» και εν συνεχεία πήγε στην Κρήτη, στον Πλατανιά Χανίων.
Εκτός όμως από τον Κουρτεσιώτη, πληροφορίες από την Καρδίτσα κάνουν λόγο ότι ο Τύρναβος ενδιαφέρθηκε  και για έναν ακόμη Καρδιτσιώτη τον επιθετικό Δημοσθένη Τζέκο, που αγωνιζόταν στην Επισκοπή και παλιότερα φόρεσε την φανέλα του Τυρνάβου.
Για το αν υφίσταται ή όχι πράγματι θέμα, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες-
Από τη Δευτέρα θα κληθούν οι 13 παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της νέας τεχνικής ηγεσίας προκειμένου να συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασίας, όπως επίσης και αυτοί με τους οποίους θα λυθεί το συμβόλαιο.
*Όσον αφορά τώρα για την προετοιμασία, αυτή θα ξεκινήσει μάλλον στις 22 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν, στην ορεινή Σαμαρίνα.
Χθες ο Διγκόζης με διοικητικούς της ΠΑΕ μετέβησαν στην πανέμορφη ορεινή περιοχή των Γρεβενών, προκειμένου ο Μακεδόνας τεχνικός να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και να δώσει το τελικό ο.κ., για να κλείσει το αθλητικό κέντρο. Στον προπονητή του Τυρνάβου άρεσαν οι εγκαταστάσεις και απλά μένει να ανακοινωθεί επίσημα η οριστικοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2013-14 για την ομάδα του Τυρνάβου, από την περασμένη Τετάρτη και είναι ικανοποιητική η κίνηση τις πρώτες αυτές ημέρες. Υπάρχουν αριθμημένα διαρκείας με αριθμό θέσης για την κεντρική θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ στην τιμή των 200€ και απλά εισιτήρια διαρκείας για τις υπόλοιπες θύρες στην τιμή των 100€, που είναι πολύ προσιτή για τους φίλους του συλλόγου, αν λάβουμε υπόψη και την τεράστια οικονομική κρίση.
Επίσης θα υπάρξουν και περίπου 40 θέσεις VIP με δερμάτινα καθίσματα(σ.σ. τα διαρκείας εκεί θα κοστίζουν 400 ευρώ) , με θέση πάρκινγκ και άλλες ανέσεις για τους κατόχους . Χορηγός των διαρκείας είναι το Οινοποιείο Τυρνάβου.
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ…
Ένας χρόνος πέρασε χωρίς τον Κώστα Μίχη, την ψυχή της ομάδας και η οικογένειά του θα τελέσει σήμερα το πρωί μνημόσυνο, στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους φιλάθλους όσο και στην κοινωνία του Τυρνάβου γενικότερα και δεν θα ξεχαστεί ποτέ…
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass