Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Τίμησαν τους πρωταγωνιστές της ανόδου

ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΡΑΣΣΟΥ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2013 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:25
 
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
 
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας για το μέλλον πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο Αρχοντικό Καράσσου στον Τύρναβο παρουσία πλήθους κόσμου η Βραδιά Μνήμης και τιμής για την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Τυρνάβου 2005.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με απόφαση της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με την ΠΑΕ με αφορμή την άνοδο της ομάδας στη Football League. Την έναρξη της εορταστικής εκδήλωσης κήρυξε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Δημήτρης Χαλούλης.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και συνεχάρη όλα τα μέλη της ΠΑΕ. Ο κ. Αγοραστός με τον κ. Μαλάκο βράβευσαν στη συνέχεια τους ποδοσφαιριστές. Νωρίτερα στην ομιλία του ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος συνεχάρη ολόθερμα τους ανθρώπους της ομάδας τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο δήμος Τυρνάβου, η Λάρισα και όλη η Θεσσαλία βρίσκονται σε μια ιστορική συγκινητική στιγμή. Μετά από 46 χρόνια αγώνων, πορείας διοικητικών και ποδοσφαιρικών μεταρρυθμίσεων η ομάδα του Τυρνάβου βρίσκεται στη Β’ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια μεγάλη διάκριση και μία σημαντική επιτυχία. Υποκλινόμαστε σ’ αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, για την ομάδα, τη διοίκηση, αλλά και για όλους τους φιλάθλους οι οποίοι επί χρόνια στήριζαν την πορεία των ομάδων του Τυρνάβου. Ακόμα και σήμερα που όλοι οι θεσμοί διέρχονται κρίση αξιών και ηθών, βλέπουμε τους ανθρώπους του αθλητισμού να αφιερώνουν χρόνο, βάζοντας παράλληλα βαθιά το χέρι στην τσέπη τους. Επίσης δικαιώνονται οι κόποι των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης».
Ο κ. Μαλάκος σημείωσε επίσης με έμφαση ότι ο Δήμος Τυρνάβου, η πόλη του Τυρνάβου, όλος ο νομός θα είναι στο πλευρό της ομάδας στη Β’ εθνική κατηγορία και γιατί όχι αργότερα και στην Α’ εθνική.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 κ. Βασίλης Μπρέζας ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο δράσης της ΠΑΕ από εδώ και πέρα. Ο κ. Μπρέζας αφού ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες, το Δημοτικό Συμβούλιο και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Νίκο Μαλάκο αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που έγινε όχι μόνο τον τελευταίο χρόνο αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
«Ήμασταν όλα αυτά τα χρόνια προσγειωμένοι και το όνειρό μας για τη Β’ εθνική έγινε πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ Μπρέζας ο οποίος ευχαρίστησε στη συνέχεια τους πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας ποδοσφαιριστές, προπονητές, ιατρικό τιμ, αλλά και όλους του φιλάθλους για τη στήριξη προς την ομάδα. Από πλευράς σχεδιασμού αναφέρθηκε στην επιλογή του προπονητικού τιμ με επικεφαλής τον κ. Αγγελο Διγκόζη. Κλείνοντας ο κ. Μπρέζας δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του Τυρνάβου θα πρωταγωνιστήσει και στη Β’ εθνική κατηγορία.
Αμέσως μετά χαιρετισμό απηύθυνε μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 που επί θητείας του η ομάδα προβιβάστηκε στη Β’ εθνική κατηγορία κ. Αχιλλέας Δόκος ο οποίος από βάθους καρδιάς ευχαρίστησε το Δήμο Τυρνάβου για την όμορφη εκδήλωση και τόνισε ότι όπως έγινε μέχρι τώρα έτσι και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουν να προσφέρουν και θα πρωταγωνιστήσουν ως ΠΑΕ Τύρναβος 2005 και στη νέα κατηγορία.
Τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης Τυρνάβου εκπροσώπησε ο αρχιερατικός επίτροπος Τυρνάβου Αρχιμανδρίτης Π. Δαμασκηνός.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass