ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Ενας Ατλαντας θέλει να σηκώσει... μετάλλια

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2013 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:23
  
Του Κ. Γκιάστα
 
Ως Άτλαντας θα πάει να σηκώσει... μετάλλια. Ο Σύλλογος της Λάρισας που εδώ και χρόνια κάνει τα πάντα για να διατηρήσει το άθλημα της Άρσης Βαρών στην περιοχή ταξιδεύει για νέες διακρίσεις. Την Πέμπτη αναχωρεί για την Κόνιτσα Ιωαννίνων με σκοπό να λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από την Πέμπτη έως και την Κυριακή και η λαρισινή αποστολή έχει αρκετές ελπίδες για διακρίσεις.
«Είναι χαρακτηριστικό πως πέρυσι ο Άτλας συμμετείχε με 3 αθλητές στο παίδων και εφήβων και ήταν και οι τρεις στο βάθρο. Φέτος με 5 αθλητές ευελπιστούμε το ίδιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον πρόεδρο Μινασίδη Λευτέρη και μένα στον προπονητή μας Νίκο Σωτηρίου που με ψυχή και σώμα εργάζεται για τους αθλητές παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν σύλλογος» δήλωσε στην «Ε» ο γενικός αρχηγός Σπύρος Μάρκου γνωστός στον χώρο των βαρέων αθλημάτων και συνέχισε. «Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια υπάρχουν άνθρωποι που μας βοηθάνε και μας στηρίζουν. Θέλουμε να σταθούμε στη βοήθεια της διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας αλλά ιδιαίτερα στον περιφερειακό σύμβουλο κ. Θανάση Παιδή για την ευαισθησία που δείχνει και φυσικά τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια».
Ο Άτλας Λάρισας θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με πέντε αθλητές στις κατηγορίες: παίδων, νέων, εφήβων και ανδρών. Οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής:
-Παντελής Ριζούλης: θα αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (77 κιλά). Πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής και φέτος σαν στόχο έχει να το επαναλάβει
-Μινασίδης Ανδρέας: θα αγωνιστεί στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων (62 κιλά)
-Μάριος Ρούσα: στα 85 κιλά θα αγωνιστεί στις ηλικιακές κατηγορίες εφήβων, νέων. Πέρυσι αναδείχθηκε τρίτος και τώρα θέλει να πάει ακόμα πιο ψηλά.
-Στέφανος Μάνος: στα 94 κιλά, θα αγωνιστεί στις ηλικιακές κατηγορίες νέων και ανδρών. Πέρυσι βγήκε πρώτος και φέτος διεκδικεί ξανά τον τίτλο.
  
* Οι αγώνες διοργανώνονται από την ελληνική ομοσπονδία, σε συνεργασία με τον Δήμο Κόνιτσας και το σωματείο Σπάρτακος Ιωαννίνων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 340 αθλητές και αθλήτριες από 50 σωματεία, μεταξύ αυτών και ο μεσογειονίκης της Μερσίνας, Δαυίδ Καβελασβίλι.
 
«Είναι πολιτική και στρατηγική της ομοσπονδίας μας να προσπαθεί να μεταφέρει τις εθνικές διοργανώσεις του αθλήματος στην περιφέρεια, εκεί όπου οι φίλαθλοι "διψούν" για αθλητισμό και αγκαλιάζουν θερμά κάθε αγωνιστική προσπάθεια. Και τους ευχαριστούμε γι' αυτό, όπως σήμερα την Κόνιτσα και ολόκληρη την Ήπειρο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ, Πύρρος Δήμας.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Πέμπτη 4/7/2013
 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών – Νέων Γυναικών – Νεανίδων & Κορασίδων
 
Ώρα 09.00 κατηγ. 44, 48, 53 κιλών
 
Ώρα 12.00 κατηγ. 58 κιλών
 
Ώρα 14.30 κατηγ. 63 κιλών
 
Ώρα 16.00 κατηγ. 69 κιλών
 
Ώρα 17.00 κατηγ. +69, 75, +75 κιλών
 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Νέων Ανδρών – Εφήβων & Παίδων
 
Ώρα 18.30 κατηγ. 50, 56 κιλών
 
Παρασκευή 5/7/2013
 
Ώρα 09.00 κατηγ. 62 κιλών
 
Ώρα 12.00 κατηγ. 69 κιλών
 
Ώρα 15.00 Τελετή Έναρξης Αγώνων
 
Ώρα 16.00 κατηγ. 77 κιλών
  
 
Σάββατο 6/7/2013
 
Ώρα 09.00 κατηγ. 85 κιλών
 
Ώρα 13.00 κατηγ. 94 κιλών
 
Ώρα 16.00 κατηγ. +94 κιλών Παίδων
 
  
Κυριακή 7/7/2013
 
Ώρα 09.00 κατηγ. 105, +105 κιλών
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass