ΓΙΑ 6η ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

«Γκρίζα»... ταλέντα στα παράλια

ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ * ΗΛ. ΚΑΦΦΕΣ: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2013 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:20
 Του Κ. Γκιάστα
 
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η καρδιά της... νέας Ελληνικής Διαιτησίας μπάσκετ χτυπάει στο νομό Λάρισας και συγκεκριμένα στα παράλια. Με ενέργειες της ΟΔΚΕ και συγκεκριμένα του προέδρου της Ηλία Καφφέ για μια ακόμα φορά το επιμορφωτικό καμπ για νέους ελπιδοφόρους διαιτητές πραγματοποιήθηκε στον Αγιόκαμπο.
Χθες μάλιστα στο κλειστό της Αγιάς έγιναν και δύο φιλικά παιχνίδια στα οποία εξετάστηκαν τριάντα περίπου διαιτητές Β’ και Γ’ Εθνικής απ΄ όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους ήταν και δύο μέλη του Συνδέσμου Κεντροδυτικής Θεσσαλίας ο Θέμης Κοντογιάννης και ο Χρυσόστομος Ξέρας.
Παρούσα ήταν όλη η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρης που αποτελείται από τους κ. Κορομηλά, Συμεωνίδη και Ζαβλανό.
Φυσικά παρούσα ήταν και όλη η διοίκηση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας. Εκτός του προέδρου Ηλία Καφφέ ήταν ο κ. Δημόπουλος αντιπρόεδρος, ο γραμματέας κ. Ιωάννου, ο ειδικός γραμματέας κ. Ασλανίδης, ο ταμίας κ. Μαχαιριανάκης και τα μέλη Ντίνας και Αρβανιτίδης.
«Είναι μια πραγματική ευκαιρία που δίνουμε κάθε χρόνο σε όλους τους νέους και ταλαντούχους διαιτητές από όλη την Ελλάδα. Και φέτος είδαμε καλά στοιχεία και πιστεύω να έχει θετικό πρόσημο όλη η προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Καφφές στην «Ε».
Σίγουρα πάντως αποτελεί τιμή για το νομό της Λάρισας και ειδικά για τα παράλια του να έχει γίνει θεσμός μια τέτοια προσπάθεια πανελλαδικού ενδιαφέροντος.
Εκτός από αυτούς τους δύο εκπροσώπους της Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας στο καμπ πήραν μέρος οι εξής διαιτητές: Κάρδαρης Αναστάσιος, Μαγκουνής Νικόλας, Ορφανός Ιορδάνης, Πολυχρόνης Κωνσταντίνος, Σπυρόπουλος Σπυρίδωνος, Φραγκούλη Όλγα, Τσάτσης Θωμάς, Γιακείνη Ειρήνη, Γκαμήλη Ελένη. Από την Θεσσαλονίκη οι Αντωνίου Νικόλαος, Δαμίγος Σπυρίδωνος, Κατσιάνης Κωνσταντίνος, Τζιοπάνος Νικόλαος και Τσοκόλης Δημήτρης Πετανίδου Γεθσημανή και Γαζέτας Αθανάσιος. Επίσης από τη Βορειοδυτική Ελλάδα η Γιώτη Ιφιγένεια, από τη Μαγνησία ο Ζάχαρης Δημήτρης, από το Κιλκίς ο Καλλέσης Βασίλειος, από την Αχαΐα η Κωνσταντινίδου Ελένη, από την ανατολική Πελοπόννησο ο Μαυρατζάς Ιωάννης και η Τζαμάκου Γεωργία Μαρία, από την Κεντρική Πελοπόννησο ο Νάστος Λάμπρος, από την Κρήτη οι Βαλούρδος Γιώργος και Γιαννακουδάκης Βασίλης και από τη Θράκη ο Παπαγερίδης Κων/νος.
Πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στον Αίολο Τρικάλων και τους έφηβους του Ερμή Αγιάς και ανάμεσα στον Φοίνικα και τον Ερμή Αγιάς.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass