ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ADIDAS» ΚΑΙ Η «POKER BRAND 888»

Εγκαταλείπουν τον Σουάρες οι χορηγοί

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2014 15:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:46

 

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Λουίς Σουάρες τη δαγκωνιά στον ώμο του Τζόρτζιο Κιελίνι. Δεν είναι μόνο η «καμπάνα» της FIFA, η οποία τιμώρησε τον Ουρουγουανό σταρ με αποκλεισμό εννέα αγωνιστικών από την εθνική ομάδα, ημερολογιακό αποκλεισμό τεσσάρων μηνών από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (άρα και από συλλογικό επίπεδο) και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων.

Η θύελλα των αντιδράσεων από τη συμπεριφορά του, έχει προκαλέσει και οικονομικές ζημιές στον Σουάρες, καθώς οι χορηγοί, ένας μετά τον άλλον, τον εγκαταλείπουν. Προχθές η γερμανική πολυεθνική εταιρεία «Adidas» ανέστειλε όλες τις εμπορικές δραστηριότητες στη συμφωνία συνεργασίας που είχε με τον άσο της Λίβερπουλ και σήμερα μια ακόμη εταιρία ανακοίνωσε τη διακοπή του συμβολαίου, που είχε συνάψει μαζί του.

Συγκεκριμένα η εταιρία στο διαδίκτυο τυχερών παιχνιδιών «Poker brand 888» ανακοίνωσε ότι έθεσε τέλος στη συνεργασίας της με τον Σουάρες. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο ο Σουάρες θα χάσει από τους χορηγούς ετήσια έσοδα, πάνω από δύο εκατ. ευρώ!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass