Οι Ατρόμητοι έκλεισαν τη σαιζόν με επιτυχίες και υποσχέσεις

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2014 12:08 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:39

Με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου έγινε και η καθιερωμένη τελετή λήξης των Ατρομήτων στις εγκαταστάσεις Sport club Βουτυρίτσα με την παρουσία όλων των αθλητών του συλλόγου καθώς και των γονέων τους.

Ο υπεύθυνος του συλλόγου Βουτυριτσας Θοδωρής ευχαρίστησε τους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν για άλλη μια χρονιά στο έργο και το ενδιαφέρον των προπονητών του συλλόγου προς τα παιδιά τους.Επισημάνθηκε οτι το σημαντικότερο είναι η σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση και ο τρόπος παρακίνησης των παιδιών ωστε να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως μια ευχάριστη ενασχόληση.

Ο Θοδωρής Βουτυρίτσας ευχαρίστησε τους προπονητές : Ζιάκα Τηλέμαχο (συνεργάτης και υπεύθυνος της ακαδημίας),Ζιάγκα Θοδωρή, Λόζιο Γιάννη, Χατζή Κώστα, Καρακίτσιο Δημήτρη και Παππά Οδυσσέα για το έργο τους και την άριστη συνεργασία.

Ακολούθησαν βραβεύσεις αρχικά της ομάδας του παιδικού 2000-2001 ως πρωταθλήτρια ομάδα του νομού κερδίζοντας στον τελικό την Νίκη Μιχαήλ με προπονητή τον Τηλέμαχο Ζιάκα και στη συνέχεια της ομάδας του προπαιδικού 2003 με προπονητή  τον Δημήτρη Καρακίτσιο για την πρώτη θέση στον όμιλο του 2002-2003.Τέλος βραβεύτηκε ο Δημήτρης Σουλιώτης ως ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε απο την ακαδημία και τώρα αγωνίζεται ως επαγγελματίας στην ομάδα του Τυρνάβου στην Football League.

Την εκδήλωση ενίσχυσε με τις μουσικές του επιλογές ο γνωστός DJ ALBARO (Γιώργος Χατζής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass