ΜΕΤΑ ΤΟ 0-0 ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ελπίζει στην πρόκριση η Εθνική

ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 38’ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2014 14:01 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:33

 

Με εμφάνιση...Euro 2004 η Ελλάδα μπορεί αυτή την φορά να μην κέρδισε, αλλά ο βαθμός που πήρε από την Ιαπωνία (0-0) στο «Ντας Ντούνας» της Νατάλ ίσως αποδειχθεί «χρυσάφι». Αρκεί στο φινάλε του 3ου ομίλου η «γαλανόλευκη», που από το 38΄ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κατσουράνη, να νικήσει την Ακτή Ελεφαντοστού και η Ιαπωνία να μη πάρει τους τρεις βαθμούς από την αδιάφορη Κολομβία (μετά το σημερινό αποτέλεσμα προκρίθηκε και μαθηματικά).

Η Ελλάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και έκανε την υπέρβαση. Το παιχνίδι πήγε στραβά από την αρχή, με την αναγκαστική αλλαγή του Μήτρογλου, ακολούθησε η αποβολή του Κατσουράνη, παρ΄ όλα αυτά η εθνική ομάδα δε λύγισε. Με τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο να κάνουν μεγάλο ματς στην άμυνα και το Μανιάτη να κόβει όλες τις μπαλιές, η ομάδα έμεινε όρθια, άντεξε στην πίεση των Ασιατών και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, που είναι και ο πρώτος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε Μουντιάλ. Είχε πάθος, διάθεση και αγωνιστικότητα, κυρίως μετά την αποβολή του Κατσουράνη, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι ένα γκολ στις φάσεις που δημιούργησε στην περιοχή των Ασιατών. Ο πρώτος βαθμός για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν είναι καταστροφικός. Τουλάχιστον, η ελληνική ομάδα έμεινε ζωντανή και με λίγη τύχη την επόμενη εβδομάδα μπορεί να βρεθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Τζόελ Αγκιλάρ (Ελ Σαλβαδόρ)

Κίτρινες: Χασέμπε - Κατσουράνης, Σαμαράς, Τοροσίδης

Κόκκινες: 38΄ Κατσουράνης (δεύτερη κίτρινη)

ΙΑΠΩΝΙΑ (Αλμπέρτο Τζακερόνι): 1. Εϊτζι Καουασίμα, 2. Ατσούτο Ουσίντα, 22. Μάγια Γιοσίντα, 5. Γιούτο Ναγκατόμο, 15. Γιασουγιούκι Κόνο, 17. Μακότο Χασέμπε (46΄ 7. Έντο), 16. Χοτάρου Γιαμαγκούσι, 4. Κεϊσούκε Χόντα, 9. Σίντζι Οκαζάκι, 13. Γιοσίτο Οκούμπο, 18. Γιούγια Οσάκο (57΄ 10. Σίντζι Καγκάουα)

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): 1. Ορέστης Καρνέζης, 15. Βασίλης Τοροσίδης, 19. Σωκράτης Παπασταθόπουλος, 4. Κώστας Μανωλάς, 20. Χοσέ Χολέμπας, 18. Γιάννης Φετφατζίδης (41΄ 10. Γιώργος Καραγκούνης), 21. Γιώργος Κατσουράνης, 2. Γιάννης Μανιάτης, 8. Παναγιώτης Κονέ (81΄ 14. Δημήτρης Σαλπιγγίδης), 7. Γιώργος Σαμαράς, 9. Κώστας Μήτρογλου (35΄ 17. Φάνης Γκέκας).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass