Το 2016 στη Λάρισα το σιδηροδρομικό πρωτάθλημα Ευρώπης

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2014 18:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:22

Την 5η θέση κατέλαβε η ποδοσφαιρική ομάδα των σιδηροδρομικών της Λάρισας στο 5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σιδηροδρομικών, που έγινε στην Ουγγαρία. Το επόμενο, θα γίνει του χρόνου στην Ελβετία και το μεθεπόμενο, του 2016, στη Λάρισα.

Σε ανακοίνωση, οι σιδηροδρομικοί, αναφέρουν: «Τελικά κατέλαβαν την 5η θέση μεταξύ 10 ομάδων αποκομίζοντας 3 νίκες και δυο ήττες συνολικά, αλλά και την καλύτερη παρουσία στο τουρνουά, αφού ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με το ελληνικό χρώμα και κέφι, που έδινε και στις εκτός γηπέδου δραστηριότητες. Συγκεκριμένα η κλήρωση έφερε την ομάδα να αγωνιστεί στο πρώτο και ισχυρότερο γκρουπ αντιμετωπίζοντας το Μιλάνο, την Λουκέρνη (Ελβετία), το Ζαλαεγκέρσγκενγ (Ουγγαρία) και την Ρόμα(Ιταλία). Το δεύτερο γκρουπ αποτελούσαν Μασσαλία, Μοντάνε(Γαλλικές),Ράτζκο Καλάμπρια, Ρέτζιο Σίτυ(Ιταλικές) και το Ζάχονυ (Ουγγαρία). Τα αποτελέσματα των αγώνων των Ελλήνων σιδηροδρομικών έχουν ως εξής. Μιλάνο-Λάρισα 3-0, Λάρισα-Λουκέρνη 3-2, Ρόμα-Λάρισα 3-0 και Ζαλαενγκέρσενγκ-Λάρισα 2-0. Έτσι συγκέντρωσε 6 βαθμούς και δεν προκρίθηκε στους ημιτελικούς. Σε αγώνα κατάταξης κέρδισε την ομάδα του Ζάχονυ 3-1 και κατάλαβε τελικά την 5η θέση. Με τη ομάδα αγωνιστήκαν. Γεωργακόπουλος Νικ. Μαβίδης Πολ. Γκόγκος Δημ. Μάλαμας Μιχ. Λεπίδας Νικ. Μίχης Ηρα. Μίχης Αλκ. Λάλος Ανδ. Σούκος Παν. Τσικλητάρης Δημ. Μανίκος Θωμ. Χανής Γεω. Στεργίου Θυμ. Σταυρόπουλος Δημ. Αλεξανδρής Γρη. Οικονόμου Νικ. Σκαραφίγκας Ευα. Σδράλης Κων. Μαμέκας Χρη. Μιχόπουλος Κων. Ηλιόπουλος Γεω. Ευσταθιάδης Θεο. και Σερπάνος Δημ. Τα γκολ σημείωσαν οι Σερπάνος 2, Λάλος 2, Μάλαμας 1, Ηλιόπουλος 1, Σδράλης 1, Μίχης Αλκ. 1, Μαβίδης 1. Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε το Μιλάνο που κέρδισε στα πέναλτι 4-3 το Ρέτζιο Σίτι.

Αρχηγοί της αποστολής οι Μάνθος Γιάννης (Πρόεδρος) και  Αποστολίδης Νίκος (Υπεύθυνος αθλητικού).Την φωτοκάλυψη ο ρεπόρτερ Αγραφιώτης Δημ. Την μουσική επένδυση ο Γκουτζαμάνης Κώστας.

Επόμενη διοργανώτρια η Ελβετία, όπου στην πόλη ΒΙΕL κοντά στην Βέρνη και σε υψόμετρο 900 μέτρων θα πραγματοποιηθεί το επόμενο ραντεβού των σιδηροδρομικών. Η αποστολή επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στην Βουδαπέστη  και στην Βιέννη. Επίσης, επισκέφτηκαν το μεσαιωνικό κάστρο του SUMEG, όπου παρακολούθησαν αναπαράσταση ιπποτικών μαχών σε ένα φαντασμαγορικό σόου, κατά την διάρκεια του οποίου ο αρχηγός του αθλητικού τμήματος Αποστολίδης Νίκος ανακηρύχτηκε ιππότης της Παλίνκας(εθνικό ποτό των Ούγγρων). Η διοργάνωση ήταν υποδειγματική και όλοι έδωσαν το ραντεβού τους για το BIEL το 2015. Το Π.Κ. Σιδηροδρομικών Λάρισας ευχαριστεί τον Δήμο Λαρισαίων και τις επιχειρήσεις  Αρτοποιία Φαίδων, Οινοποιίες Βρυσσά και Βασδαβάνου, την χαλβαδοποιία «Όλυμπος», το Κέντρο Λάμπας Λάρισας και τον φίλο της λέσχης Γιάννη Κατσαμάκα για την χορηγία προϊόντων που προσέφεραν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass