Η ΑΕΛ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΝΟΝΤΑΣ «ΤΡΕΜΠΛ»

Τα πήρε όλα

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ (1-1 κ.α.)

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2014 15:32 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:17

 

Η Λάρισα κατέκτησε το 1ο Super Cup Ερασιτεχνών κερδίζοντας στην παράταση τον Πανερυθραϊκό με σκορ 2-1 με την κανονική διάρκεια να λήγει στο 1-1. Έτσι μετά το κύπελλο Γ’ Εθνικής και το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο οι «βυσσινί» πήραν και τον τρίτο κατά σειρά τίτλο της φετινής χρονιάς και έρχονται στην Football League με «τρεμπλ».

Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στα πρώτα λεπτά να ελέγξει τον ρυθμό και να πιέσει τον Πανερυθραϊκό. Το πρώτο μέρος τελικά τελείωσε με το ισόπαλο 0-0, ενώ στο δεύτερο η ΑΕΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 66΄ με τον Μπουσινάκη που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα. Ο Πανερυθραικός κατάφερε όμως να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Τσίπρας και να στείλει το ματς στην παράταση. Τελικά, στο πρώτο μέρος της παράτασης ο Τσεμπερίδης στο 99΄ κατάφερε να σκοράρει και να δώσει εκ νέου προβάδισμα στη «Βασίλισσα» που κατέκτησε έτσι ακόμη έναν τίτλο.

Διαιτητής: Κωνσταντάκης (Αχαΐας)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γλήνος (110΄ Παπαδόπουλος), Γκρίτζας, Αδράκτας, Γκόλιας, Χατζής, Κογιάννης, Μίκος (71΄ Γιαννόπουλος), Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου (79΄ Μπαστέας).

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (62΄ Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης (105΄ Κουλίδης), Στεφανίδης, Πατινιώτης, Γαρυφαλλόπουλος (75΄ Σαββίδης).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass