ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Μεγάλη προσπάθεια στη… Μεγάλη Βρετανία

Η ΕΥΑ ΓΙΑΛΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΛΕΜΗΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2014 22:51 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:51

Αυτός είναι ποδοσφαιριστής και είναι μόλις 20 ετών. Αυτήν είναι μάνατζερ στα 24 της. Και οι δύο είναι Λαρισαίοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη χώρα που φημίζεται για την αγάπη που τρέφει προς τον επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο χώρο.

Ο Κώστας Τσιαλέμης και η Εύα Γιαλαμά είναι δύο νέοι που ψάχνουν την τύχη τους στην Αγγλία και ο δρόμος τους για την επιτυχία ενώθηκε πρόσφατα.

Συγκεκριμένα πριν από μερικές ημέρες βρέθηκαν στο Μάντσεστερ όπου και ο ποδοσφαιριστής με ενέργειες της Εύας Γιαλαμά βρέθηκε στο Μαντσεστερ Σίτυ Training Ground όπου έλαβε μέρος σε ένα trial.

Σύμφωνα με τη μάνατζερ μάλιστα ο ποδοσφαιριστής τα πήγε πολύ καλά και θα τον ξαναδούν τον Ιούλιο σε επόμενα δοκιμαστικά. Θεωρήθηκε καλός στην ταχύτητα και στο πρώτο άγγιγμα της μπάλας. Ελπίδα και των δύο είναι ο παίκτης να βρει ομάδα καλής κατηγορίας στην Αγγλία.

Ο Κώστας Τσιαλέμης είναι ένας στράικερ που πήγε για σπουδές στο Μπόλτον πριν από μερικούς μήνες. Άνηκε στους μικρούς (κάτω των 18 ετών) της ΑΕΛ μέχρι και το 2010 . Μετά βρέθηκε στον Πυργετό και έπειτα στην Ελασσόνα. Στην ΑΕΛ βρέθηκε ξανά στην περσινή περίοδο.

Η Εύα Γιαλαμά ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα ως Football Agent και σαν πρώτο στόχο είναι να πάρει την επίσημη αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ.

Δύο νέοι κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια αναγνώρισης στη… Μεγάλη Βρετανία.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass