ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρχίζουν αύριο τα πλέι οφ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2014 23:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:22

Ανοίγει αύριο η αυλαία των φετινών πλέι οφ στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, με τη διεξαγωγή των τεσσάρων πρώτων αγώνων, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης. Η σειρά αρχίζει από την έδρα της ομάδας που τερμάτισε υψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στα ζευγάρια 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5. Ο νικητής της σειράς κρίνεται στις 2 νίκες. Οι ηττημένοι θα καταταγούν στις θέσεις 5-8 της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του πρωταθλήματος ανάλογα με τις θέσεις που είχαν καταλάβει στον πίνακα της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου.

Πρώτος στην κανονική διάρκεια, ο κάτοχος του τίτλου Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς. Αντίπαλος των «πρασίνων» αύριο στο ΟΑΚΑ (19:15), ο 8ος Απόλλων Πατρών.

Ο 2ος της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας μέχρι και την ημιτελική φάση, με πρώτο αντίπαλο τον 7ο Αρη στις 16:05, στο ΣΕΦ.

Φαβορί είναι εύλογα ο 3ος Πανιώνιος έναντι του 6ου ΚΑΟΔ σ' αυτό το ζευγάρι, αρχής γενομένης στις 18:00 στη Νέα Σμύρνη, με τον τεχνικό των Δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς, να βρίσκει απέναντί του την ομάδα της οποίας διατέλεσε παίκτης και προπονητής στο παρελθόν. Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή του ΚΑΟΔ σε πλέι οφ στην ιστορία του.

Τέλος, το πιο αμφίρροπο ζευγάρι είναι χωρίς αμφιβολία το ΠΑΟΚ-ΑΕ Νέας Κηφισιάς (4-5). Τζάμπολ στην Πυλαία στις 20:00, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να υπερτερεί σε εμπειρία και την ΑΕΝΚ σε δίψα.

Οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν την Πέμπτη 8/5 και, αν χρειαστεί τρίτος αγώνας σε κάποιο ζευγάρι, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/5.

1οι Αγώνες (6/5/2014)

(2-7) 16:05 Ολυμπιακός–Άρης Πηλοΐδης, Γκούμας, Μητσόπουλος ΝΕΡΙΤ

(3-6) 18:00 Πανιώνιος–ΚΑΟ Δράμας Καρακατσούνης, Καλδίρης, Διαμαντής NOVASPORTS

(1-8) 19:15 Παναθηναϊκός–Απόλλων Πατρών Παπαπέτρου, Ταβουλαρέας, Πουρσανίδης Κ. ΝΕΡΙΤ

(4-5) 20:00 ΠΑΟΚ–ΑΕ Νέας Κηφισιάς Σχινάς, Γκόντας, Ψαριανός NOVASPORTS

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass