Τρέχουμε στον Πηνειό, μια γιορτή για τον αθλητισμό

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2014 23:05 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:21

Εκατοντάδες Λαρισαίοι συμμετείχαν  σήμερα στον λαϊκό αγώνα δρόμου της Λάρισας με τίτλο «Τρέχουμε στον Πηνειό» που διοργάνωσε για μια ακόμα φορά ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ. Μικροί και μεγάλοι παρά τον άστατο καιρό έδωσαν το παρόν σε μια πραγματική γιορτή για τον αθλητισμό και τον άνθρωπο, που πλέον γίνεται στις όχθες του Πηνειού ποταμού, στο σύμβολο της πόλης.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη δουλειά τους που εξασφάλισε για μια ακόμα φορά έναν άρτιο αγώνα με μαζική συμμετοχή των Λαρισαίων και τόνισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων υπήρξε, είναι και θα είναι ένας μεγάλος αρωγός του μαζικού αθλητισμού, αφού  ο αθλητισμός βοηθά τον άνθρωπο και την κοινωνία για την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου. Γι’ αυτό και ο αγώνας της Λάρισας που πλέον φέρει την ονομασία «Τρέχουμε στον Πηνειό» διοργανώνεται φέτος για 21η συνεχόμενη φορά, αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον όλων των παραγόντων που συνετέλεσαν στη διοργάνωση, είπε ο Δήμαρχος, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο εκτεταμένο δίκτυο αθλητικών υποδομών του Δήμου, το οποίο  φιλοξενεί χιλιάδες πολίτες καθημερινά, προφέροντας τους τη δυνατότητα της άθλησης και της ευεξίας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε ξεχωριστά όλους τους εθελοντές που πήραν μέρος στην διοργάνωση του αγώνα, αλλά και τους αθλητές όλων των ηλικιών που με τη στάση τους αποδεικνύουν ότι το μήνυμα του αθλητισμού είναι μήνυμα ζωής και υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass