Δεν αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2014 15:08 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:20

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε μετά τον Πανιώνιο η δεύτερη (και τελευταία) ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που δεν έλαβε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά την εξέταση των φακέλων σε δεύτερο βαθμό. Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης έκανε δεκτές τις εφέσεις των ΠΑΕ ΟΦΗ, Εργοτέλη, Πλατανιά και Βέροιας, προς τις οποίες χορήγησε την άδεια για το νέο πρωτάθλημα, όχι όμως και στην ομάδα της Ηπείρου, ενώ ως γνωστόν ο Πανιώνιος δεν είχε ασκήσει έφεση.

Να σημειωθεί ότι απορρίφθηκε και η έφεση της ΠΑΕ Άρης, ωστόσο η υπόθεση ήταν καθαρά τυπική αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποβιβάστηκε. Υπενθυμίζεται ότι οι ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν δεν μπορούν να αποκτήσουν περισσότερους από τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών (οποιασδήποτε εθνικότητας), δεν μπορούν να προχωρήσουν σε περισσότερες από 2 ανανεώσεις/επεκτάσεις συμβολαίων για ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών (οποιασδήποτε εθνικότητας), ενώ αντίθετα μπορούν να αποκτήσουν όσους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών επιθυμούν.

Συν τοις άλλοις, από αυτές τις ΠΑΕ η διοργανώτρια παρακρατεί το 20% από τα έσοδα τα οποία προέρχονται από τηλεοπτικά και οποιαδήποτε άλλα δικαιώματα, τα οποία θα καταβάλλονται σε εξόφληση υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές και προπονητές.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass