Νικητής στο ντέρμπι της ντροπής ο ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2014 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:01

 

Το ντέρμπι της...ντροπής στην Τούμπα βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 επί του Ολυμπιακού, αποτέλεσμα που στέλνει το «δικέφαλο» του Βορρά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου. Στη ρεβάνς του χθεσινού ημιτελικού (στο πρώτο ματς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1) το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς πέτυχε στο 49΄ ο Αθανασιάδης. Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 73 λεπτών, λόγω της «έμπνευσης» κάποιων να τοποθετήσουν ψάρια στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας! Στο 89΄ αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Μανιάτης, Κατσουράνης (ο άσος του ΠΑΟΚ είχε γίνει αλλαγή), με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να επιτίθεται στο συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, ο οποίος νωρίτερα επιχείρησε να του ρίξει κουτουλιά προερχόμενος από τον πάγκο. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Νάτχο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Γ. Γεωργιάδης): Γλύκος, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Τζαβέλλας (76' Λίνο), Κάτσε, Κατσουράνης (67' Λάζαρ), Νάτχο, Σαλπιγγίδης (90+ Κίτσιου), Στοχ, Αθανασιάδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγερι, Μαρκάνο, Μανωλάς, Σαλίνο (71' Μασάντο), Μπονγκ (83' Σάμαρης), Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (71' Σαβιόλα), Ντομίνγκες, Βαλντές.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει επίσης το «παρών» στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος για τις 26 Απριλίου. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 του ΟΦΗ στην παράταση (1-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, σκορ με το οποίο είχαν επικρατήσει οι Κρήτες στην έδρα τους) στο δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο Αμπεΐντ στο 20΄ και ο Μπέργκ (97΄, 115΄πεν.) ήταν οι σκόρερ του «τριφυλλιού».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς (105΄ Δώνης), Κλωναρίδης (46΄ Καρέλης), Πέτριτς (69΄ Λαγός), Μπεργκ

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Ντουντού (54΄ Κουτσιανικούλης), Καλάιτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (76΄ Ροβίθης), Μπούρμπος (101΄ Νούνιες), Μακρής, Μιλιάζες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass