ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ

Πρόστιμο 4.000 ευρώ στον Αναστασίου, αποκλεισμός 15 ημερών για Χάβο

Δημοσίευση: 10 Απρ 2014 21:57 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:52

 

Με πρόστιμο 4.000 ευρώ και υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεών του εντός 20 ημερών τιμώρησε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τον Γιάννη Αναστασίου, για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη. Πρωτόδικα, ο τεχνικός των «πρασίνων» είχε απαλλαγεί από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας, όμως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας -ο οποίος είχε ασκήσει και τη σχετική δίωξη- άσκησε έφεση. Με ισόποσο πρόστιμο τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αντιθέτως, η επιτροπή εφέσεων απέρριψε την προσφυγή του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, με την οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 7.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αρη. Απέρριψε επίσης την έφεση του ΠΑΟΚ κατά της τιμωρίας του Μίροσλαβ Στοχ με δύο αγωνιστικές, για την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ετσι, ο Σλοβάκος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς της Μεγάλης Τετάρτης με τους «ερυθρόλευκους».

Ακόμη, η επιτροπή εφέσεων τιμώρησε με αποκλεισμό 15 ημερών και πρόστιμο 2.500 ευρώ τον Μάκη Χάβο, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, που πρωτοδίκως είχε τιμωρηθεί με επίπληξη από την πρωτοβάθμια επιτροπή της Λίγκας, δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ του Αγρινίου.

Ίδια ποινή (αποκλεισμός 15 ημερών και πρόστιμο 2.500 ευρώ) επιβλήθηκε και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πρωτοδίκως ο μεγαλομέτοχος της «ελαφράς ταξιαρχίας» είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό δέκα ημερών. Και στις δύο περιπτώσεις είχε ασκηθεί έφεση κατά των πρωτόδικων αποφάσεων από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Τέλος, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξη Κούγια, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και πρόστιμο 900 ευρώ.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στον Απόλλωνα Σμύρνης επιβλήθηκε το υψηλότερο πρόστιμο από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής, καθώς η «ελαφρά ταξιαρχία» καλείται να καταβάλλει 5.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα τιμωρήθηκε η Καλλονή (2.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό), ενώ πρόστιμα επιβλήθηκαν επίσης στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός (2.100 ευρώ για το ματς με τον Λεβαδειακό), ΠΑΟΚ (2.100 ευρώ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο) και ΠΑΣ Γιάννινα (2.500 ευρώ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό).

Ακόμη, η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε με πρόστιμο 1.100 ευρώ την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον Ι. Φασομυτάκη με πρόστιμο 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες (η ποινή αφορά τον αγώνα με την Ξάνθη).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες και πρόστιμο 300 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ τον βοηθό προπονητή του Ηρακλή, Φώτη Γκιζέλη, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 16ης Μαρτίου με τον Αιγινιακό. Ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε και στη ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, ως συνυπεύθυνη.

Με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκαν: η ΠΑΕ Αστέρας Μαγούλας και ο εκπρόσωπος Π. Μοίρας (για τον αγώνα με την Καλλιθέα), η ΠΑΕ Επισκοπή και ο διερμηνέας Π. Διακάκης (για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου) και η ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο εκπρόσωπος Χ. Καραογλανίδης (για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας). Απαλλάχθηκαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για το ματς με τον Πιερικό και η ΠΑΕ Αιγινιακός και ο εκπρόσωπος Λ. Δωροδίκης για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ αναβλήθηκε για τις 24/4 η εκδίκαση των υποθέσεων που αφορούν την Καλλιθέα για το παιχνίδι με τα Χανιά και τη Νίκη Βόλου για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass