«Κλειδί» η εγγυητική επιστολή

Δημοσίευση: 03 Απρ 2014 0:00 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:41

«Κλειδί» στην προσφορά που έκανε ο Ισπανός Λουίς Όλιβερ δείχνει ότι είναι η εγγυητική επιστολή των 600000 ευρώ που κατέθεσε και σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για του λόγου του αληθές έδωσε στην δημοσιότητα στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στην αίθουσα τύπου του Ael fc arena όλο το φάκελο που κατέθεσε για να γίνει μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ (αν η ΑΕΛ ανέβει στη Β’ εθνική κατηγορία) αλλά και τα συμπληρωματικά έγγραφα εξηγώντας το λόγο που το έπραξε ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τη στάση της διοίκησης της ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Ο κ. Όλιβερ τόνισε ότι δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από τις δύο πλευρές από τη διοίκηση και του συμπεριφέρονται σαν να είναι εχθρός της ομάδας. Η ουσία είναι ότι αν ο κ. Όλιβερ με ενέργειες που κάνει πάρει χαρτί από επίσημη αρχή ότι η εγγυητική επιστολή είναι φερέγγυα τότε δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για τον ίδιο ενώ αν ΑΕΛ - που απευθύνθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδας - αποδείξει το αντίθετο τότε μάλλον δύσκολα θα υπάρξουν μεγάλες διαφορές. Ο κ. Όλιβερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσβάλει και την διαδικασία αλλά παράλληλα τόνισε ότι θα σεβαστεί την απόφαση της γενικής συνέλευσης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass