ΜΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συμφώνησαν προφορικά

Δημοσίευση: 02 Απρ 2014 13:23 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:39

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 Βασίλη Μπρέζα με τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί να γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κυανέρυθρων».

Οι δύο άνδρες εκ πρώτης συμφώνησαν προφορικά στην ανανέωση της συνεργασίας τους αφού τόσο ο κ. Μπρέζας όσο και ο κ. Διγκόζης εξέφρασαν από κοινού την επιθυμία να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο τίποτα ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί καθώς αναμένεται νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Τυρνάβου έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς ο οποίος κρίθηκε κάτι περισσότερο από άκρως ικανοποιητικός. «Ήταν μία καταπληκτική χρονιά. Κανένας δεν περίμενε από την αρχή της περιόδου ότι θα τερματίσουμε στην 6η θέση» σχολίασε ο Άγγελος Διγκόζης, ενώ ο κ. Μπρέζας τόνισε την απόλυτη ικανοποίησή του. Παράλληλα έγινε συζήτηση και για το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας προκειμένου να λειτουργήσει πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλους τους τομείς. Τονίστηκε επίσης ότι η πόλη του Τυρνάβου θα πρέπει

να συμμετέχει ακόμη περισσότερο σ’ αυτήν προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της Β’ Εθνικής και να συνεχίσει την πορεία της ανεβάζοντας τον πήχη τη νέα χρονιά.

Οι προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου συνεχίζονται καθημερινά και το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στις 5.00 μ.μ. στο γήπεδο Τερψιθέας με αντίπαλο τον Μαχητή ο οποίος αυτήν την Κυριακή έχει το ρεπό του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass