ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ»

Πώς μεταμορφώθηκε η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2014 16:40 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:37

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ μετά από αρκετό διάστημα στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνική κατηγορίας αγωνίσθηκε ξανά όπως αρμόζει στην ποιότητα του έμψυχου δυναμικού που διαθέτει αλλά και της δυναμικής του κόσμου και της φανέλας της.

Και αυτό συνέβη προχθές στην Κοζάνη κόντρα στην τοπική ομάδα όπου κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία το ντέρμπι του 2ου ομίλου με 4-1 αποδεικνύοντας ότι είναι απόλυτα κυρίαρχη και δίκαια έχει τον τίτλο του πρωταγωνιστή. Οι διακόσιοι περίπου Λαρισαίοι φίλαθλοι είδαν την ΑΕΛ να αγωνίζεται πολύ καλά όπως στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αυτό τους έκανε όχι απλά να πανηγυρίσουν τη νίκη αλλά να αποκτήσουν και τη βεβαιότητα ότι η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Τι άλλαξε όμως στην ΑΕΛ που εδώ και δύο περίπου μήνες είχε χάσει την αγωνιστική της ταυτότητα;

Το πρώτο ήταν οι εμπνεύσεις του νέου τεχνικού Παναγιώτη Τζαναβάρα και συγκεκριμένα η επαναφορά στην ομάδα τον Θανάση Πατινιώτη που όχι απλά πέτυχε τρία τέρματα και δημιούργησε το τέταρτο αλλά και αγωνίσθηκε πολύ καλά πάνω στον αριστερό μπακ των αντιπάλων.

Το δεύτερο ότι έβαλε τον Τσεμπερίδη να μαρκάρει τον Βασιλίεβιτς τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Κοζάνης και εκεί αποσυντονίστηκε η αντίπαλη ομάδα. Ο Τσεμπερίδης τα πήγε περίφημα.

Στη συνέχεια ζήτησε και πέτυχε ο Γκούρτσας και οι Στεφανίδης να μαρκάρουν στην αντίπαλη άμυνα ώστε οι αμυντικοί να παίζουν με βαθιές μπαλιές και να κάνουν εύκολα το λάθος.

Τέλος η αλλαγή τακτικής από 4-3-3 σε 4-4-1-1 όταν η ομάδα είναι μπροστά και 4-4-2 όταν η ομάδα αμύνεται.

Γενικά ήταν μια πετυχημένη «συνταγή» που εφήρμοσε ο νέος προπονητής βασισμένη όμως και στη δίψα των ποδοσφαιριστών να πάρουν τη νίκη.

ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Χθες ο προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και τους έδωσε συγχαρητήρια λέγοντας ότι τους αφήνει να απολαύσουν τη μεγάλη τους νίκη. Παράλληλα τους τόνισε. «Αυτό που κάναμε είναι μόνο η αρχή γιατί η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μπορούμε να βελτιώσουμε την ένταση και τον ρυθμό και να παίζει η ομάδα υποδειγματικά».

ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Από σήμερα η ΑΕΛ θα αρχίσει την προετοιμασία για τον τελικό του κυπέλλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Πανελευσινιακό που θα γίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στη Λιβαδειά.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας γι’ αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πλιάγκα αλλά και τον ανέτοιμο Γιάννη Παπαϊωάννου.

Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού από την ΑΕΛ ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

«Η ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι –όπως προέκυψε από τα μέτρα τάξης του τελικού Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής με τον Πανελευσινιακό (Σάββατο 5/4, 17:00) – οι φίλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5, 5VIP και 6 του γηπέδου της Λιβαδειάς. Τα εισιτήρια, που σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ θα διατεθούν για την ανάγκες των φιλάθλων μας, τιμώνται προς 10 ευρώ και θα προπωλούνται από τα εκδοτήρια των αντίστοιχων θυρών, οι οποίες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του τελικού».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass