ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Όχι αγώνας χωρίς άδεια

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2014 23:29 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:20

Από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε χθες πως: «Οι άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων παρατάθηκαν μέχρι τις 30/06/2014, δηλαδή μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014, όπως γνωστοποίησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Παράλληλα όμως με την παράταση αυτή, δόθηκε αυστηρή εντολή, όπως από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 δεν θα επιτραπεί να διεξαχθεί καμία αθλητική διοργάνωση σε γυμναστήριο που δεν θα διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Κατόπιν τούτου, επειδή η παραβίαση του Νόμου αυτού είναι πολύ αυστηρή για τα αθλητικά Σωματεία, αλλά και το γεγονός ότι το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας δεν θα δώσει άδεια διεξαγωγής αγώνα, χωρίς την άδεια λειτουργίας του Γυμναστηρίου, εφιστούμε την προσοχή από τώρα σε όλα τα σωματεία, ώστε να μεριμνήσουν σε συνεργασία με τον Δήμο για την έκδοση άδειας λειτουργίας των Γυμναστηρίων τα οποία χρησιμοποιούν ως έδρα.

Κάθε Σωματείο την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, θα είναι υποχρεωμένο να αποστείλει στην Ομοσπονδία την έγγραφη παραχώρηση του γηπέδου και την άδεια λειτουργίας του Κλειστού γυμναστηρίου όπου αγωνίζεται, καθώς επίσης όλα τα παραπάνω και για το εφεδρικό γυμναστήριο που έχει δηλώσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass