ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ

Ο Ντανιέλ Τσιόκας στη Λάρισα

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2014 14:39 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:18

Του Κ. Γκιάστα

Ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητές του ελληνικού πινγκ πονγκ, ο Ντανιέλ Τσιόκας με παρουσία σε τρεις Ολυμπιάδες (Ατλάντα 1996, Αυστραλία 2000 και Πεκίνο 2008) αναμένεται στη Λάρισα το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος της πόλης, η Δύναμη Λάρισας, μετά την έλευση του Καλλίνικου Κρεάνγκα πέρυσι, φαίνεται πως θέλει να καθιερώσει μια φορά τον χρόνο να έρχονται σπουδαίοι αθλητές για να διαφημίζουν την επιτραπέζια αντισφαίριση. Ο Τσιόκας  θα έρθει στη Λάρισα για να πάρει μέρος σε αγώνες επίδειξης με σκοπό να προσελκύσει τους νεαρούς Λαρισαίους στο άθλημα.

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μετά από το επιτυχημένο ανοιχτό 1ο πρωτάθλημα για νέους και νέες της Λάρισας που έγινε πέρυσι, ο σύλλογος Δύναμη ΑΣ Λάρισας διοργανώνει το 2ο τουρνουά πίνγκ-πόνγκ το σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου για νέους και νέες που δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο και θέλουν να χαρούν, να αγωνιστούν και να γνωρίσουν αυτό το όμορφο άθλημα στην αίθουσα προπονήσεων και αγώνων του συλλόγου στο 17ο Δημοτικό Σχολείο στην Ανθούπολη Λάρισας.

Μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου αλλά και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6976-480.780 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 27 Μαρτίου νέοι και νέες της Λάρισας από 7-18 χρονών χωρίς να είναι απαραίτητο να ανήκουν σε κάποιον σύλλογο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass