ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η «ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16» ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Στη μάχη της πρόκρισης

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2014 13:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:15

 

Με την διεξαγωγή των τελευταίων τεσσάρων επαναληπτικών, ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο η «φάση των 16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με «προίκα» το 2-0 του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία και θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και αυτό που πρέπει είναι να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το 2-0 πάντως δίνει μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει και την προϊστορία με το μέρος του, καθώς καμία ομάδα δεν έχει αποκλειστεί από καταβολής του Τσάμπιονς Λιγκ, σε νοκ άουτ παιχνίδι ότι είχε επιβληθεί με 2-0 στο πρώτο ματς.

Οι Άγγλοι μπορεί να διανύουν μία κάκιστη αγωνιστική χρονιά, αλλά είναι πάντα επικίνδυνοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη στις 25 Φεβρουαρίου οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν ηττηθεί ποτέ από ελληνική ομάδα και μετρούσαν σε 10 αναμετρήσεις 8 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν 4 φορές την Μάντσεστερ κι έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Το 2001 είχε αντιμετωπίσει τους «κόκκινους διάβολους» για το Τσάμπιονς Λιγκ και είχαν χάσει στο ΟΑΚΑ με 2-0 και στο Μάντσεστερ με 3-0.

Μία χρονιά αργότερα βρέθηκαν εκ νέου αντιμέτωποι στην κορυφαία διοργάνωση της γηραιάς Ηπείρου. Και τότε η Μάντσεστερ πέτυχε δύο νίκες. Εντός έδρας κέρδισε τον Ολυμπιακό με 4-0, ενώ στη Ριζούπολη η Μάντσεστερ είχε κερδίσει με 3-2, με το νικητήριο γκολ να το πετυχαίνει ο Σκόουλς στο 84'.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Γαλατασαράϊ και είναι το απόλυτο φαβορί μετά το 1-1 που απέσπασε στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που ισχύει τόσο για την Ρεάλ Μαδρίτης μετά το εμφατικό 6-1 στην Γερμανία επί της Σάλκε, όσο και για την Ντόρτμουντ που νίκησε άνετα με 4-2 την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα

Τσέλσι (Αγγλία) - Γαλατασαράι (Τουρκία) - Novasports 2 HD2

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Σάλκε (Γερμανία) - Novasports 1 HD1

Αύριο

Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) - Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) - ΔΤ / Novasports 1 HD1

Ντόρτμουντ (Γερμανία) - Ζενίτ Αγ. Πετρ. (Ρωσία) - Novasports 2 HD2

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 21.45.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass