ΕΚΟΨΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΙΤΣΗ

Πίτα με παρουσία σκηνοθέτη

* ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΝΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2014 1:32 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:07
Τη βασιλόπιτα έκοψε πρόσφατα η Ακαδημία Πλίτση στις εγκαταστάσεις Sport Club Maracana, παρουσία όλων των αθλητών και των γονέων, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του Λαρισαίου σκηνοθέτη Αλέξανδρου Αβρανά, ο οποίος κατέκτησε τον Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και τιμήθηκε από την Ακαδημία. Σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε απολογισμός του έργου της Ακαδημίας από τον Γ. Πλίτση ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας όπου συμμετείχαν ποδοσφαιριστές της ακαδημίας γεννηθέντες το 1996-’97-’98.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τις επιτυχίες όλων των τμημάτων και για τη συμμετοχή τους σε τουρνουά την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, όπου απέκτησαν εμπειρίες. Αναφέρθηκε, επίσης, στους συνεργάτες προπονητές της Ακαδημίας για το επιτυχημένο έργο τους οι οποίοι είναι: Οράσιο Μοράλες, Λάζαρος Λαζαρίδης (Ακ. Πλίτση - Ομόνοια).
Κω/νος Παπακωστούλης 1999/2004-’05, Δημήτριος Κωστής 2000-’01/2002-’03, Γεώργιος Κουτσογιάννης 2006-’07-’08, Ευριπίδης Βακουφτσής προπονητής τερματοφυλάκων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Γ. Τσιτρούλης, Λ. Γρηγοριάδης, Χρ. Σκάρλος, Νικ. Πατσιαβούρας, Ιωάν. Καλογιάννης, που απένειμαν τα δώρα στους τυχερούς 1997’-98 για κάθε τμήμα ξεχωριστά. Οι τυχεροί ήταν:
1997-’98, Τσεκούρας Π., Καραλούλης Β., Γκαραγκούνης Χ., 1999 Κατσαβός Αθ., Θεοδώρου Αχ., Σέτζας Π., 2000-’01, Μπούρας Γ., Τσιάρας Γ., 2004-’05-06, Καραβάκας Ι., Δαρούσης Γ., Μανδυλάς, Στυλόπουλος Αν., Κίσσας Ηλ.
Έπειτα, έγινε η κοπή πίτας από την ακαδημία για τους γονείς, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τις προσπάθειές τους και τον καθημερινό τους αγώνα.
Ο κ. Πλίτσης ευχαρίστησε την εφημερίδα «Ελευθερία», για τη συνεισφορά της στο τοπικό ποδόσφαιρο και τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Το φλουρί της πίτας ήταν χορηγία των «E - Systima» καθώς επίσης και του «Exodos Club» Λάρισας, που προσέφερε ένα γεύμα σε συμβεβλημένη επιχείρηση και μια κάρτα μέλους. Σημαντική βοήθεια προσφέρει η υπεύθυνη ανάπτυξης στη Θεσσαλία κ. Σάσα Αποστολοπούλου, καθώς επίσης το κατάστημα ενδυμάτων Semeli.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass