ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Στοχεύει στον τελικό ο Φιλαθλητικός

* ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2014 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:00
Του Κ. Γκιάστα
Τα τελευταία χρόνια ο Φιλαθλητικός δείχνει πως κάνει εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής του. Μια ακόμα πιστοποίηση αποτελεί και το γεγονός πως η ομάδα των Νεανίδων προκρίθηκε στο φάιναλ φορ το οποίο αρχίζει σήμερα. Πέρυσι στην ίδια διοργάνωση λίγο έλειψε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από τον ΠΑΟ στο Άργος. Φέτος του ξαναδίνεται η ευκαιρία να πάει στη διεκδίκηση του τίτλου και απέναντί του έχει το Μαρκόπουλο (το οποίο όμως έχει το πλεονέκτημα έδρας αφού η διοργάνωση γίνεται εκεί). Ο αγώνας γίνεται σήμερα στις 19.00 και ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας θα έχει στη διάθεσή του τις εξής αθλήτριες: Κουτρουμπή Α., Μπέλλου, Χαραβελούλη, Φακοπουλίδου, Παραφέστα, Κουτρουμπή Ε., Κότσιρα (λ), Κορώνα, Μπαζούκη, Στεργίου, Ευαγγελοπούλου, Παπαθεοδώρου.
«Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Αυτό θα γίνει με μια νίκη την οποία ελπίζουμε να τη σημειώσουμε στον ημιτελικό» τόνισε στην «Ε» ο προπονητής του Φιλαθλητικού, Λάμπρος Πράππας.
* Αξίζει να τονίσουμε πως ο Φιλαθλητικός αναχώρησε χθες για την Αθήνα και ταξίδεψε μαζί με την Ελπίδα Θεσσαλονίκης για λόγους οικονομίας.
«ΦΩΝΑΖΕΙ» Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της ΕΟΠΕ και της απόφασής της να γίνει το πρωτάθλημα στο Μαρκόπουλο και όχι στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η διοίκηση του Φιλαθλητικού. Αυτή αναφέρει τα εξής: «Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με την ανάθεση της διοργάνωσης της τελικής φάσης των Νεανίδων, δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους το γεγονός, ότι υπήρξε σύλλογος, όπου προσέφερε την πλήρη κάλυψη των εξόδων όλων των ομάδων, αλλά αντίθετα εσείς, αναθέσατε τη διοργάνωση σε σύλλογο, που αναγκάζει τις ομάδες να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να παραστούν στη διοργάνωση. Γυρνώντας τον χρόνο λίγο πίσω και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2013 όταν μας κοινοποιούσατε ότι η οικονομική βοήθειά σας θα είναι μηδενική αλλά θα είχαμε την πλήρη στήριξή σας, ώστε οι σύλλογοι να μην επωμίζονται περιττά έξοδα, ερχόσαστε τώρα εσείς οι ίδιοι και «φορτώνετε» τον σύλλογο μας καθώς και της Ελπίδας Αμπελοκήπων, με έξοδα, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Μπορείτε παρακαλώ να μας αιτιολογήσετε την απόφασή σας; Ποια η λογική να μην ανατεθεί η διοργάνωση στο σύλλογο που παρείχε την πλήρη κάλυψη των εξόδων όλων των ομάδων; Ειλικρινά δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει κάτι άλλο, γιατί αυτομάτως θα θέταμε την ομάδα εκτός διοργάνωσης. Περιμένουμε την απάντησή σας, καθώς και την ανάληψη ευθυνών, παρέχοντας τουλάχιστον εσείς τα έξοδα μετακίνησης της ομάδος μας καθώς και της Ελπίδας ώστε να μπορέσετε να αντισταθμίσετε στο ελάχιστο το οικονομικό βάρος που επιφορτίζετε τους συλλόγους μας με την απόφαση σας»
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα, Σάββατο 8/3/2014
17.00, Ελπίδα - Ηλιούπολη, Μουλά Λ.-Σταρίδας
19.00 Μαρκόπουλο -Φιλαθλητικός, Σταρίδας-Μουλά Λ.
Αύριο, Κυριακή 9/32014
15.00 Μικρός Τελικός Μιχαήλογλου-Παπαδογούλας
17.00 Μεγάλος τελικός Παπαδογούλας-Μιχαήλογλου
ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΑΥΡΙΟ Η ΕΑΛ
Εν τω μεταξύ, λόγω της παρουσίας του Φιλαθλητικού στην τελική φάση των Νεανίδων το ματς με την Πετρούπολη που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα αναβάλλεται. Ωστόσο η δράση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής συνεχίζεται κανονικά και το πρόγραμμα του διημέρου είναι το εξής:
Σάββατο 8/3/2014
18.00 Ακρίτας - Ένωση Βύρωνα, Χανδρινός-Σαραβελάκης
17.30 Ασκληπιός - Τράχωνες, Παπαγεωργίου Αχ.-Κατσιούλης
Κυριακή 9/3/2014
17.00 Ζηρίνειος ΑΟΝ - ΕΑΛ, Μάλφας-Ζώης
13.00 Απόλλων Πατρών - Νηρέας, Γλωσσίδης-Γκολφινόπουλο
Φιλαθλητικός - Πετρούπολη αναβάλλεται
Ρεπό θα έχει η Ηλιούπολη.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ηλιούπολη 16 αγ. 41β
2. ΕΑΛ            16        39
3. Ζηρίνειος ΑΟΝ       15        34
4. ΑΣΠ Απόλλων      15        24
5. Φιλαθλητικός          15        23
6. Τράχωνες 16        23
7. Πετρούπολη           16        18
8. Ακρίτας       15        18
9. Ασκληπιός 16        16
10. Ενωση Βύρωνα 16        12
11. Νηρέας     16        10
* Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε πως το ντέρμπι της Λάρισας ανάμεσα στην ΕΑΛ και το Φιλαθλητικό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαρτίου και ώρα 21.00 (άγνωστο πού θα γίνει) με διαιτητές τους: Παπαγεωργίου Αχ.-Αντωνούλη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass