Πειθαρχικές διώξεις κατά Κούγια, Αναστασίου, Βελλή και Σκόρδα

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2014 22:58 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:54

 

Στο «στόχαστρο» του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και πάλι ο Αλέξης Κούγιας. Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής περί εγκληματικής οργάνωσης στην ΕΠΟ και η τοποθέτησή του για παράγοντες του ποδοσφαίρου (Σαρρή, Παπακωνσταντίνου κ.α.) οδήγησαν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, να του ασκήσει πειθαρχική δίωξη.

«Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος: Του Αλέξιου Κούγια και της ΠΑΕ Παναχαϊκή για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013, καθ’ υποτροπή δυνάμει των τελεσιδίκων αποφάσεων 322 και 323/ 5-12-2013 της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ανακοίνωση και δηλώσεις περί εγκληματικής οργάνωσης, δηλώσεις για Γ. Σαρρή, Γ. Παπακωνσταντίνου, Π. Παπανικολάου, Χ. Υφαντή, Θ. Κουρίδη, Ν. Προύντζο, Α. Σταθόπουλο)».

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχικές διώξεις στους Γιάννη Αναστασίου, Σταμάτη Βελλή και Λάμπρο Σκόρδα. Τον προπονητή του Παναθηναϊκού για τους «ελεύθερους σκοπευτές από το Κίεβο» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης για δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και τον πρόεδρο του Άρη για τα όσα είπε μετά το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass