ΕΠΟ: Δεν θα κατατεθεί υποψηφιότητα για το Euro 2020

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2014 21:47 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:49

Η Ελλάδα δεν θα καταθέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει αγώνες της τελικής φάσης στο Euro 2020, όπως ενημέρωσε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Ακόμη, ο κ. Σαρρής γνωστοποίησε την αρνητική απάντηση του Φερνάντο Σάντος στην πρόταση για διετή επέκταση του συμβολαίου του και εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα όπως προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την αντικατάστασή του.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, η πρότασή του για να διεξαχθεί το σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών και βοηθών διαιτητών της Σούπερ Λίγκας το καλοκαίρι του 20014 (αγωνιστικά τεστ, εξετάσεις κλπ.) από τον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Πιερλουΐτζι Κολίνα.

Τέλος, έγινε αποδεκτή η εισήγηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τον ορισμό επικεφαλής στις γεωγραφικές περιφέρειες ως προς την εκπαίδευση των διαιτητών. Οι περιφερειάρχες που ορίστηκαν είναι οι, Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας, 1η), Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας, 2η), Γιάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας, 3η), Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας, 4η) και Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών, 5η).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass