ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΣΗΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Σιάτρας

* Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2014 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:39
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τα χειρότερα μάλλον γλίτωσε ο αρχηγός του Τυρνάβου 2005 Δημήτρης Σιάτρας, ο οποίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Αιγινιακό στο στάδιο Αλκαζάρ και εκφράσθηκαν αρχικά φόβοι, για κάτι το σοβαρό.
Ευτυχώς όμως είναι ένας ελαφρύς τραυματισμός. Ο κεντρικός αμυντικός της τυρναβίτικης ομάδας υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και σε επικοινωνία που είχαμε με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ τον γνωστό ορθοπεδικό Γιώργο Μπασδέκη, μας είπε ότι ο ποδοσφαιριστής υπέστη κάκωση γόνατος με μικρή συνδεσμική βλάβη και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.
Πιθανόν να επανέλθει μετά από τις προσπάθειες που θα γίνουν σε τρεις εβδομάδες περίπου και αν όλα πάνε καλά, θα τεθεί στην διάθεση του τεχνικού Άγγελου Διγκόζη, για τον εκτός έδρας αγώνα της 23ης αγωνιστικής, στην Καβάλα.
Άλλο πρόβλημα –πλην του επίσης τραυματία Χρήστου Ζυγκερίδη που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης- δεν υφίσταται και όλοι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο(15:00).
Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται πάρα πολύ δύσκολο, αλλά ο Τύρναβος έχει δείξει στα δύσκολα ματς χαρακτήρα και θα το παλέψει για να αποσπάσει εάν μπορέσει, θετικό αποτέλεσμα, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες.
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
Σήμερα ουσιαστικά με την απογευματινή προπόνηση θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης θα αποφασίσει για την ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει, κόντρα στον «Γηραιό».
Αύριο θα γίνει ένα ελαφρό ξεμούδιασμα και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής για τη συμπρωτεύουσα.
ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ
Με τον αγώνα Βατανιακού-Εθνικού Γαζώρου ανοίγει σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και θα αρχίσει στις 18:00 (OTE TV), με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για νίκη, εάν θέλουν να συνεχίσουν την μάχη της παραμονής.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ
Εν τω μεταξύ λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων του τριημέρου 1-3 Μαρτίου στον Τύρναβο, ο αγώνας της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και την Ζάκυνθο θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass