Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2014 15:47 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:05

 

Στην τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στους προπονητές των ομάδων Δάφνη Γλαύκης και Προμηθέας, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική (αυτοδίκαια), αφού στους αγώνες των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο αποβλήθηκαν από τους διαιτητές εκτός αγωνιστικού χώρου, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία

Στον προπονητή της ομάδας Ηρακλής Χάλκης, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες (υπότροπος), μέχρι την 24/2/2014, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του την περασμένη Κυριακή (με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου).

Στον εκπρόσωπο της ομάδας Ηρακλής Χάλκης, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, μέχρι την 9/2/2014, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του την περασμένη Κυριακή (με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου).

ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στην ομάδα Ηρακλής Χάλκης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (υπότροπη), για την συμπεριφορά των εκπροσώπου και προπονητή της, στον αγώνα του περασμένο Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Στην ομάδα Ολυμπιακός Χειμαδίου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά οπαδού της στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Καλαμακίου.

Στην ομάδα Πρωτέας Αχιλλείου επιβλήθηκε η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα ΑΕ Λύκων.

Μείον 3 οι βαθμοί στον Χυρετιακό

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης διευκρινίζεται ότι η ομάδα Χυρετιακός Δομένικου, που στην προηγούμενη συνεδρίαση (22/1/2014) κρίθηκε υπεύθυνη της διακοπής του αγώνα γ΄ κατηγορίας Χυρετιακός - Κεραυνός Δρυμού, τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 και όχι 2 βαθμών (όπως εκ παραδρομής δόθηκε στη δημοσιότητα) από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος και 2 βαθμών από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015 (Κ.Α.Π., άρθρο 21 παρ. 2 εδ. α΄).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass