ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Κλειστό Αλκαζάρ το Φοίνικας - ΑΕΛ

* ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2014 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:00
Του Κ. Γκιάστα
Το σπουδαιότερο παιχνίδι (από πλευράς δυναμικότητας, φόρμας και βαθμολογικού σημασίας) για την πόλη της Λάρισας στη φετινή σεζόν πλησιάζει. Φοίνικας Bergmann Kord και ΑΕΛ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής και πολλά θα διαφέρουν από το ματς του πρώτου γύρου. Το μόνο που θα παραμείνει το ίδιο θα είναι το γήπεδο διεξαγωγής και αυτό αναμένεται (και επίσημα σήμερα από την ΕΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να είναι το κλειστό του Αλκαζάρ και όχι αυτό του Αγίου Θωμά που χρησιμοποιούν για έδρα και οι δύο ομάδες. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας αρχικής συμφωνίας των δύο πλευρών με σκοπό να εξυπηρετηθεί περισσότερος κόσμος και με μεγαλύτερη άνεση. Η αρχική σκέψη για Σάββατο δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος καθώς την Κυριακή (στις 18.00) δεν έχει άλλη αγωνιστική δράση και θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο.
Ο μεν Φοίνικας έχει καταφέρει να ξεφύγει αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα και με δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερό αλλά και τρεις από τον τρίτο δεν δείχνει να ανησυχεί για την απευθείας άνοδο. Οι «μελανόλευκοι» μετά τον εύκολο περίπατο στην Φλώρινα έδειξαν πως συνήλθαν από την πρώτη ήττα στον Παλαμά και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμα σερί επιτυχιών. Φυσικά για την καλή λειτουργία της ομάδας ρυθμίζει κυρίως η διοίκηση και την Παρασκευή αναμένονται πληρωμές στους παίκτες για να ανέβει ακόμα περισσότερο το ηθικό. Στα αγωνιστικά χθες ξεκίνησε η προετοιμασία και ο προπονητής Θρασύβουλος Λιάγκας είδε κανονικά όλους τους παίκτες του να προπονούνται.
Από την άλλη η ΑΕΛ έχει σημειώσει ένα καταπλητικό σερί το τελευταίο διάστημα. Στα τελευταία εφτά ματς έχει πετύχει έξι νίκες και ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα από την τελευταία στην οποία βρισκόταν μετά την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν μη τι άλλο αυτό έχει τονώσει την ψυχολογία όλων και έχει φέρει χαμόγελα τόσο στους παίκτες, όσο και στον προπονητή και τη διοίκηση.
Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας στο κλειστό του Αγίου Θωμά και ο προπονητής Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του μόνο τον νεαρό Κονδυλόπουλο (μικροτραυματισμός στο πόδι) αλλά σήμερα αναμένεται να προπονηθεί.
Οι καλύτεροι του πρωταθλήματος
Επίθεση
1. Φοίνικας     911     75.92
2. Βόνιτσα      908     75.67
3. Τιτάνες Παλαμά     847     70.58
4. Μεταμόρφωση Βόλου      838     69.83
5. ΑΕΛ            823     68.58
Άμυνα
1. Φοίνικας     679     56.58
2. Διόσκουροι Κοζάνης        706     58.83
3. ΑΕΛ            728     60.67
4. Τιτάνες Παλαμά     760     63.33
5. Πρωτέας Γρεβενών          794     66.17
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass