ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Στους «16» του κυπέλλου η ΕΑΛ

* Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2014 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:59
Του Κ. Γκιάστα
Στους «16» του κυπέλλου της Ελλάδας πέρασε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ. Στο Χαιδάρι κέρδισε τον τοπικό Θρίαμβο με 3-2 σετ (25-21, 24-26, 25-23, 18-25, 8-15) και πλέον βρίσκεται ενώπιον μεγάλης πρόκλησης. Οι «κυανέρυθρες» θα είναι ανάμεσα στις πέντε ομάδες από την Α2 Εθνική που θα μπούν στην κληρωτίδα με άλλες 11 ομάδες από την Α1 Εθνική κατηγορία. Βάση κλήρωσης κάθε ομάδα από την Α2 Εθνική θα παίξει στην έδρα της και σαφώς πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να «πέσει» ένα καλό όνομα στην ΕΑΛ έτσι ώστε να έχει και κάποια έσοδα από μερικά παραπάνω εισιτήρια.
Στον αγώνα του Χαιδαρίου συμμετείχαν οι παρακάτω αθλήτριες: Παπαστεργίου, Τουσιούδη, Καματσέλου, Κουτσογιάννη, Γεροκώστα, Κοντονάσιου, Νατσίδου, Τίκα, Τάση Β., Τάση Γ., Μπέη και Δούρου.
* Τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο μίλησε στην «Ε» ο προπονητής της ΕΑΛ, Πέτρος Πνάκας που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στο κύπελλο ο στόχος μας ήταν αυτός. Να μπούμε στη φάση που θα υποδεχθούμε μια ομάδα από την Α1 Εθνική κατηγορία. Τώρα από εδώ και πέρα ότι και να κάνουμε θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαι ικανοποιημένος από τα κορίτσια μου».
Σχετικά με το πρωτάθλημα τώρα και το γεγονός πως η ομάδα έπεσε από την πρώτη θέση μετά από αρκετό διάστημα (29η Ηλιούπολη, 28η ΕΑΛ) τόνισε: «Αυτό το διάστημα προσπαθούσαμε να βρούμε ένα ρυθμό. Λόγω της απουσίας της Εύης Λίτσιου ψάχναμε τρόπους να αντιδράσουμε. Παίξαμε τρία δύσκολα συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και μας στοίχισε κάποιους βαθμούς. Θεωρώ πως σιγά - σιγά ξαναβρίσκουμε το ρυθμό μας και τα στοιχεία που θέλουμε».
Τέλος για την μάχη της πρώτης θέσης μέχρι το τέλος είπε: «Είμαστε πολύ νωρίς ακόμα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Είναι πραγματικό θρίλερ. Μπορεί να βγεις πρωταθλητής. Μπορεί να βγεις και τρίτος».
Σήμερα εν τω μεταξύ για την διοργάνωση του κυπέλλου παίζουν Ηρακλής Ιωαννίνων - Άρης.
ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ
Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τώρα στις γυναίκες η Ελασσόνα τα πάει περίφημα καθώς μετράει μόνο νίκες. Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής κέρδισε και τα Σουφλάρια με 3-0 σετ και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Από τις νικήτριες η Ζιάκου σε υποδοχή και άμυνα ήταν πολύ καλή, Δίρβα, Κασσελούρη και Κατσαρέ τα πήγαν περίφημα στη επίθεση ενώ Παπακώστα και Τζιούργκανου είχαν σημαντική παρουσία στα μπλοκ. Επίσης ξεχώρισε η 15χρονη πασαδόρος, Παπαδοπούλου Ράνια.
Τα σετ: 17-25, 11-25, 12-25.
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:( Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ., Κατσαρέ, Τζιούργκανου, Δίρβα, Κασσελούρη, Παπακώστα,Ζιάκου/Παναγιώτου,Μπελαή, Παπαδοπούλου Ζ, Παπαιωάννου,Πλιάκα..
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σουφλάρια - Ελασσόνα        0-3
Αλμυρός - Αργώ Βόλου       0-3
Γ.Σ.Βόλου - Νίκη Βόλου       0-3
Αμπελώνας - Λαμία 3-0 Α.Α
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ελασσόνα 17
2. Φιλαθλητικός Αμπελώνα 14
3. Αργώ Βόλου         12
4. Νίκη Βόλου            11
5. Σουφλάρια 9
6. Αλμυρός    6
7. Γ.Σ. Βόλου 3
Η Λαμία αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)
ΣΑΒ. 1-2-2014
19.30 Ελασσόνα - Νίκη Βόλου
15.00 Αλμυρός - Γ.Σ. Βόλου
19.00 Αργώ - Φιλαθλητικός Αμπελώνα
ΚΥΡ. 2-2-2014
14.00 Λαμία - Σουφλάρια
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΑΛ
Στο ανδρικό πρωτάθλημα βόλεϊ της Β’ Εθνικής εν τω μεταξύ η ΕΑΛ σημείωσε νίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι Λαρισαίοι επιβλήθηκαν της Λαμίας με 3-0 σετ (25-11, 25-18, 25-14)
Ε.Α.Λάρισας (Πατσιαούρας- Ματίκας): Περουλάκης Γ., Καλύβας Α., Καλαθάς Ν., Καραμπατής Π., Μωυσιάδης Τ.(L), Καμβούκος Ν., Σωτηρίου Α.(L), Ναλετάκης Χ., Ματούλας Θ., Μαγκούτης Γ., Ρούστας Κ., Σιαμιώτης Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass