ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

«Κόλπο γκρόσο» με Βαγγέλη Τζιόλα

* Β. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ»

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2014 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:54
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μετά την κατάκτηση του άτυπου τίτλου της πρωταθλήτρια χειμώνα η Δήμητρα Γιάννουλης φιλοδοξεί να πάρει έναν ακόμα άτυπο τίτλο αυτό της πρωταθλήτριας των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Η ομάδα των Γιάννη Μπουρνάκα-Βασίλη Μπακογιάννη βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή που αφορά στον επιθετικό μέσο του Δωτιέα Αγιάς Βαγγέλη Τζιόλα, την ίδια στιγμή που υπάρχει έμπρακτο το ενδιαφέρον για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από τη Γ’ Εθνική τον Γιώργο Μάτο από τον Μαχητή Τερψιθέας (το θέμα ωστόσο παραμένει ανοικτό αν και ο ποδοσφαιριστής προπονείται τις τελευταίες εβδομάδες στους «πράσινους») αλλά και για έναν κεντρικό αμυντικό επίσης από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Οι παραπάνω κινήσεις αν μη τι άλλο δείχνουν ότι η ομάδα της Γιάννουλης κινείται με φόντο την κατάκτηση του τίτλου και με την προοπτική, εάν ο στόχος αυτός επιτευχθεί να είναι έτοιμη για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.
Αυτό άφησε να εννοηθεί μεταξύ άλλων ο εκ του τεχνικού τιμ των «πρασίνων» Βασίλης Μπακογιάννης μιλώντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
«Ο α’ γύρος εξελίχθηκε όπως τον θέλαμε και περιμένουμε ανάλογη συνέχεια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το ότι η Χάλκη είναι κοντά μας βαθμολογικά, μας κάνει ως ενός σημείου καλό γιατί δεν μας επιτρέπει να εφησυχάσουμε για τη δύσκολη συνέχεια.
Η ομάδα έτσι όπως έχει στηθεί και με τη δουλειά που έχουμε κάνει πιστεύω ότι στο τέλος θα κατακτήσουμε τον τίτλο και παράλληλα θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Θεωρώ ότι θα ξεφύγουμε κι άλλο βαθμολογικά. Γενικά όλες οι ομάδες που εμπλέκονται στη μάχη της κορυφής έχουν δύσκολα παιχνίδια και παίζουν και μεταξύ τους. Δεν στεκόμαστε μόνο στο δικό μας πρόγραμμα. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι βάσει των δεδομένων μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπακογιάννης και πρόσθεσε:
«Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα το έχουν πετύχει τα παιδιά. Σ’ αυτά οφείλεται η μέχρι τώρα επιτυχία. Επιπλέον δε, διοίκηση, παίκτες και προπονητές είμαστε μία οικογένεια κι αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
-Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην κορυφή;
«Υπάρχουν 3-4 ομάδες οι οποίες είναι από τις καλύτερες σε σχέση με τις άλλες και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να είναι όσο πιο ψηλά μπορούν. Γενικά το φετινό πρωτάθλημα είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε να μην υπάρχουν επεισόδια και να κερδίζει ο καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με τους κανόνες του «ευ αγωνίζεσθαι». Βλέπουμε το ποδόσφαιρο σαν ένα παιχνίδι και τη διαιτησία σαν μέρος του παιχνιδιού.
Φέτος ειδικά παρατηρούμε ότι υπάρχουν έμπειρα παιδιά τα οποία πλαισιώνονται από νέους και ταλαντούχους παίκτες εκ των οποίων κάποιοι μπορούν να παίξουν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό το βλέπουμε και στην ομάδα μας. Έχουμε ορισμένους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήδη έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Αυτό που έχουμε πετύχει εμείς είναι να συνδυάσουμε την εμπειρία με το ταλέντο με φόντο τον πρωταθλητισμό που κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά δύσκολο για να υλοποιηθεί αλλά θα το παλέψουμε.
Έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και αρχικά δεν υπήρχε ομοιογένεια στην ομάδα. Στη συνέχεια επήλθε η απαιτούμενη χημεία η οποία φάνηκε με τα ανάλογα αποτελέσματα. Το ισχυρό κομμάτι μας είναι η επίθεση. Έχουμε την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία η οποία ξεκινάει από τη στιγμή που ο αντίπαλος χάσει την μπάλα. Στην άμυνα είχαμε κάποια θέματα τα οποία στην πορεία λύθηκαν με εσωτερικές διορθωτικές κινήσεις.
Θέμα ωστόσο έχουμε και στην έδρα μας. Χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να τους είχαμε πάρει και θα είχαμε μεγαλύτερη διαφορά. Δεν είναι θέμα άγχους, απλά κάποιοι αντίπαλοι έπαιζαν πολύ κλειστά στην άμυνα και δεν μπορούσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε. Αντίθετα, εκτός έδρας η λειτουργία της ομάδας είναι καλύτερη γι’ αυτό παραμένουμε ακόμα αήττητοι».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass