Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΛΙΤΣΙΟΥ

Η πρωτιά της ΕΑΛ παίζεται στην Πετρούπολη

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2014 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:52
Του Κ. Γκιάστα
 Την πιο δύσκολη σειρά αγώνων καλείται να ολοκληρώσει η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ μεθαύριο Σάββατο. Οι «κυανέρυθρες» αντιμετωπίζουν την Πετρούπολη στην Αθήνα και αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς. Προηγήθηκε η νίκη στο τάι μπρέικ επί της Ηλιούπολης και ακολούθησε η πρώτη ήττα στους Τράχωνες. Η ΕΑΛ παρά το γεγονός πως ηττήθηκε και την απώλεια των 5 βαθμών στα τελευταία δύο ματς διατηρείται ακόμα πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Όμως πλέον η διαφορά με τη δεύτερη Ηλιούπολη είναι στον πόντο, ενώ με τον ΖΑΟΝ που πλησιάζει συνεχώς είναι στους 4 βαθμούς.
Ο προπονητής της ΕΑΛ, Πέτρος Πνάκας δεν θα έχει στη διάθεσή του την Εύη Λίτσιου, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Αθήνα για το κρίσιμο αυτό ματς.
Η ΕΑΛ έχει δύο μέτωπα ανοιχτά αυτή τη στιγμή αφού εκτός από το πρωτάθλημα έχει και το κύπελλο. Μετά τη νίκη της επί της Βέροιας και Φιλαθλητικού καλείται να αντιμετωπίσει το Χαϊδάρι στην Αθήνα. Η διοίκηση του λαρισινού συλλόγου ζήτησε από την ΕΟΠΕ να διεξαχθεί το ματς την προσεχή Κυριακή μια ημέρα μετά τον αγώνα πρωταθλήματος για να αποφευχθεί μια έξτρα μετακίνηση. Το αίτημα αυτό το δέχεται και η αντίπαλη ομάδα ενώ σήμερα πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα επίσημα.
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΑ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΛΟΓΩ... ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ
Εν τω μεταξύ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ με αφορμή τη διάρρηξη που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας, αλλά και τα διάφορα κακόβουλα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με το λογιστήριο της ΕΟΠΕ και τα όποια αρχεία χάθηκαν είτε έχουν ιστορική αξία, είτε είναι σημαντικά για τη λειτουργία άλλων τμημάτων της Ομοσπονδίας (Εθνικές ομάδες, Ανάπτυξη, Beach Volley, Γραφείο Τύπου).
Τα μέλη του ΔΣ πιθανολογούν ότι η συγκεκριμένη πράξη δεν είναι άσχετη με αγωνιστικά θέματα που απασχόλησαν την Ομοσπονδία τελευταία κι ο προβληματισμός όλων των μελών του ΔΣ εντείνεται εξαιτίας των ανακοινώσεων - δηλώσεων από σωματεία ή εκπροσώπους τους που πιθανόν να πυροδοτήσουν νέες εντάσεις.
Η ΕΟΠΕ καλεί όλο τον κόσμο του αθλήματος σε εγρήγορση, προκειμένου να μην μετατραπεί το βόλεϊ για μία ακόμη φορά σε πεδίο επίλυσης διαφορών, άσχετων με το άθλημα και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε οι αγώνες των τελικών φάσεων (Final 4) του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών να χαρακτηριστούν ως αγώνες ‘Ειδικής Διαχείρισης’.
Ως εκ τούτου στους αγώνες αυτούς δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους των συμμετεχουσών ομάδων. Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις τελικές φάσεις των Κυπέλλων θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, καθώς αυτή την περίοδο αξιολογούνται οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην ΕΟΠΕ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου:
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1/2014
Πετρούπολης 17.30, ΓΣ Πετρούπολης - ΕΑ Λαρίσης, Φραγκάκης-Ρίγκος
Βύρωνα 17.30, Ένωση Βύρωνα - ΑΣ Ασκληπιός, Παγκοζίδης-Τριανταφυλλόπουλος
Απόλλωνος 20.00, ΑΣΠ Απόλλων - Ζηρίνειος ΑΟΝ, Γκόλφης-Γλωσσίδης
Νεάπολης Λαρ. 16.30, Φιλαθλητικός - ΑΟ Τραχώνων, Κατσιούλης-Παπαγεωργίου Αχ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/1/2014
Χίου 17.00, ΑΣ Νηρέας - ΓΣ Ηλιούπολης, Χαμπιλού-Λιδωρικιώτη
 
 
ΛΑΡΙΣΑΙΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Από το βόλεϊ στο... πανεπιστήμιο
ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΑΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 4ου ΛΥΚΕΙΟΥ
 
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Κάποια κορίτσια που κατάφεραν να έχουν χρόνο για το βόλεϊ πέρα από το διάβασμά τους κατά τη διάρκεια της τελευταίας τάξης του Λυκείου κατάφεραν να κερδίσουν τα προνόμια που επανήλθαν πέρυσι. Τα προνόμια ανακοινώθηκαν προχθές Τρίτη από το Υπουργείο Παιδείας.
Η κατάκτηση λοιπόν της τρίτης θέσης των Νεανίδων της ΕΑΛ με προπονητή τον Αποστόλη Οικονόμου και της δεύτερης θέσης της ομάδας του 4ου ΓΕΛ Λάρισας με προπονητή τον Σωκράτη Παπαστεργίου στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα έδωσαν πολύτιμα ποσοστά στις Λαρισαίες αθλήτριες που είχαν και έχουν δραστηριότητα με τους συλλόγους της πόλης.
Έτσι η Γεωργία Τάση της ΕΑΛ πέρασε στη Φαρμακευτική Πάτρας, η Τίκα Νικολέτα της ΕΑΛ στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, η Ελένη Τζουβίλη Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Αφροδίτη Παπαδοπούλου (παλιότερα στις υποδομές της ΕΑΛ) Πληροφορική Θεσσαλονίκης, η Μαρίνα Αργυροπούλου που έπαιζε στον Φιλαθλητικό στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και η Ελένη Στεργίου (Φιλαθλητικός) στη Νοσηλευτική Πανεπιστημίου Αθηνών. Σαφώς λοιπόν και ο αθλητισμός είναι ένα σπουδαίο κίνητρο...
Κ.Γ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass