ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Χωρίς άγχος στην Καρδίτσα

* ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2014 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:51
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων αρχίζει από την Παρασκευή για τον Τύρναβο, ο οποίος θα παίξει στη γειτονική Καρδίτσα με την Αναγέννηση(18:00-OTE TV) και θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο των πέντε συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων που έχει.
Σίγουρα η αποστολή θα είναι πολύ δύσκολη, όμως οι παίκτες φέρονται αποφασισμένοι να αγωνιστούν με πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και κάτι να πάρουν από το παιχνίδι.
Ο Άγγελος Διγκόζης τους ζήτησε να είναι σοβαροί, ήρεμοι, να δείξουν την ίδια καλή αγωνιστική εικόνα που είχαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League και να αντιδράσουν ψύχραιμα στην πίεση που ενδεχομένως ασκήσουν οι Καρδιτσιώτες, που κέρδισαν εκτός έδρας την περασμένη Κυριακή την Καβάλα με 4-1.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΣ
Οριστικά στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (τέσσερις κίτρινες) ο Ροντρίγο Μπάρος, ενώ θα απουσιάσει και ο Χρήστος Ζυγκερίδης που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του. Επανέρχεται δε ο Δημήτρης Σιάτρας που είχε τέσσερις κίτρινες και δεν έπαιξε στη Δράμα, την περασμένη Κυριακή.
Κατά τα άλλα, στην προγραμματισμένη χθεσινή απογευματινή προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του δημοτικού σταδίου Τυρνάβου οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, με χαλαρό τρέξιμο και μασάζ.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Αλκαζάρ, ο Τύρναβος επικράτησε της Αναγέννησης με 1-0.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ
Το παιχνίδι της 18ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και την πρωτοπόρο Κέρκυρα, θα διεξαχθεί πιθανότατα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και θα αρχίσει στις 16:00, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE TV.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass