Βγήκαν οι όμιλοι στο πρωτάθλημα Εργαζομένων

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2014 14:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:50

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 30ό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Εργαζομένων. Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Η αντιδήμαρχος κ. Κοτάκου Μαρία αφού καλωσόρισε τους υπευθύνους των ομάδων τόνισε ότι «ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Εργαζομένων παραχωρώντας όλα τα αθλητικά κέντρα του Δήμου με χλοοτάπητα και μεριμνεί ώστε οι αγώνες να γίνονται με επίσημους διαιτητές και με την παρουσία γιατρού.

Σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και είκοσι εννέα χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε και να ξεφεύγουν από τα προβλήματα της εποχής μας. Οι ομάδες να είναι τυπικές,

να τηρούν την προκήρυξη του πρωταθλήματος ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα και ενστάσεις, τόνισε δε ότι η επιτροπή πρωταθλημάτων σε τυχόν παραβάσεις θα τηρεί αυστηρά την προκήρυξη του πρωταθλήματος».

Κατόπιν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος όπου οι ομάδες χωρίστηκαν σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων και η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου.

1ος όμιλος

Αστυνομία, ΕΛΜΕ, Αργυρ/χόοι,

Τοπογράφοι, Μηχ/κοί

2ος όμιλος

ΠΥΛ, ΤΕΕ, Λογιστές, ΔΕΥΑΛ

3ος όμιλος

Αργοποιοί, Δήμος, Εργαζ. Μηχνικού, ΕΥΦΛ

1η φάση κυπέλλου

Εργαζ. Μηχανικού - ΤΕΕ

Αργυρ/χόοι - Λογιστές

ΠΥΛ - ΕΥΦΛ

Τοπογράφοι Μηχ/κοί - Δήμος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass