ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΔΥΝΑΜΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πανέτοιμος για το θεσσαλικό ντέρμπι

ΑΓΓ. ΔΙΓΚΟΖΗΣ: «ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ»

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2014 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:28
Η αντίστροφη μέτρηση για το θεσσαλικό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Football League άρχισε. Ο Τύρναβος θα υποδεχθεί αύριο (18.00, Αλκαζάρ) τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της διοργάνωσης φιλοδοξώντας να πάρει τη νίκη και να κρατηθεί κοντά στη ζώνη των πλέι οφ. Το θετικό για τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» Άγγελο Διγκόζη είναι ότι θα έχει το «οπλοστάσιό» του γεμάτο με εξαίρεση τον Χρήστο Ζυγκερίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάσει. Αντίθετα επιστρέφει ο Θανάσης Τέλλος που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Βατανιακό.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι με την τελευταία προπόνηση μετά την οποία θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Χθες οι παίκτες του Τυρνάβου προπονήθηκαν πάνω στην τακτική με την οποία θα αντιμετωπίσουν τον αυριανό τους αντίπαλο.
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο να ανέβει κατηγορία. Εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Φυσικά σε κάποια παιχνίδια το πετυχαίνουμε και σε κάποια άλλα όχι» σχολίασε ο Άγγελος Διγκόζης μετά τη χθεσινή προπόνηση και πρόσθεσε:
«Καλώ όλο τον κόσμο με τη στήριξή του να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να πετύχουν τον στόχο τους. Είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι και εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο τέλος να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, λόγω ενός διαδικαστικού θέματος σχετικά με την έκδοση βίζας του μεσοεπιθετικού Μούσα Ποκόνγκ εξελίξεις αναμένονται από την ερχόμενη εβδομάδα.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, σήμερα στις 15.00, στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου η ομάδα Νέων του συλλόγου θα φιλοξενήσει την Καβάλα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Α.Γ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass