Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Μπροστά στο μεγάλο στοίχημα

* ΑΧ. ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ» * ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2014 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:25
Η φετινή χρονιά για τον Πανιώνιο αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα. Η ομάδα προσπαθώντας να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της θέλει να θέσει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια με στόχο να αναρριχηθεί στις μεγαλύτερες τοπικές κατηγορίες και να παρουσιάσει ένα ελκυστικό αγωνιστικό πρόσωπο.
Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και η εν γένει παρουσία της στον 1ο όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής δείχνει ότι οι άνθρωποι του συλλόγου κινούνται μέσα στον στόχο τους. Στο έμψυχο δυναμικό έχουν γίνει αρκετές αλλαγές που συνιστούν ένα ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Με προπονητή τον Αχιλλέα Τσιβόπουλο και τη σημαντική βοήθεια του έμπειρου επιθετικού Παναγιώτη Κίτσα οι «κυανέρυθροι» έχουν δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα που παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Χαρακτηριστική ήταν η εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα των Ν. Καρυών στην οποία οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δύσκολα με 1-0 αφού ο Πανιώνιος απέδειξε ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος.
«Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να το πετύχουμε» επισήμανε ο τεχνικός Αχιλλέας Τσιβόπουλος με αφορμή την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας που έγινε στο γήπεδο Βιολογικού και πρόσθεσε:
«Το μοναδικό πρόβλημα γιατί το ταλέντο περισσεύει στον Πανιώνιο είναι ότι λόγω της φύσης ης δουλειάς αρκετών ποδοσφαιριστών παρατηρούνται πολλές απουσίες. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά που καλούνται να αναπληρώσουν τα κενά το κάνουν επάξια. Πέραν του αγωνιστικού μάς ενδιαφέρει και η συμπεριφορά της ομάδας και είναι χαρακτηριστικό ότι στα μέχρι τώρα παιχνίδια έχουμε μόνο μία αποβολή κι αυτή από δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στον προεδρικό θώκο του συλλόγου και πρωτοστάτης της νέας προσπάθειας είναι ο Άγγελος Στρατής που από την πλευρά του δηλώνει ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας τονίζοντας ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.
Πρώτος σκόρερ είναι ο έμπειρος Παναγιώτης Κίτσας ή αλλιώς το «ιντερσίτι» του Πανιωνίου με 11 τέρματα στο ενεργητικό του.
Στα μεταγραφικά οι «κυανέρυθροι» ετοιμάζουν εκπλήξεις αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Ήδη στο «στόχαστρο» του συλλόγου βρίσκεται ο 25χρονος Ρουμάνος αμυντικός Ιοάν Φλορίν, ενώ γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση και ενός πολύ καλού επιθετικού.
Α.Γ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass