Την Τρίτη 21/1 η Γ.Σ. της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2014 15:00 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:25

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε όπως την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και σε περίπτωση μη απαρτίας, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων - μελών της, με θέμα της, τους οικονομικό και διοικητικό απολογισμούς.

Η σχετική πρόσκληση θα σταλεί από τη Γραμματεία της Ένωσης σε όλα τα σωματεία της δύναμής της, τα οποία θα πρέπει εντός της προβλεπόμενης χρονικής προθεσμίας να προσκομίσουν στα γραφεία της ΕΠΣΛ τα πληρεξούσια για τους αντιπροσώπους τους που θα παραστούν στη συνέλευση και θα τα εκπροσωπήσουν.

Μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει η κοπή της πίτας των σωματείων (3 πίτες για τις κατηγορίες Α΄ και Α1, Β΄, Γ΄).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Επίσης αποφασίσθηκε όπως στο προσεχές δεκαήμερο πραγματοποιηθούν 6 περιφερειακές συγκεντρώσεις εκπροσώπων σωματείων της ΕΠΣΛ, για να συζητηθούν η εξέλιξη των πρωταθλημάτων, προβλήματα που αντιμετωπίζονται και να ακουστούν προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Οι 6 αυτές περιφερειακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

*Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, ώρα 19.00, στο Μακρυχώρι και στο καφέ «Άρτεμις», για τους εκπροσώπους των σωματείων της περιοχής Τεμπών. Καλούνται να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των παρακάτω σωματείων: Πυργετός, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Αετός Μακρυχωρίου, Κεραυνός Παραποτάμου, Σ.Σ. Ραψάνης, Όλυμπος Γόννων, Όλυμπος Αιγάνης, Ολυμπιακός Χειμαδίου, Θερμαϊκός Στομίου, Ηρακλής Ομολίου, Θύελλα Ελάτειας, Φλόγα Ευαγγελισμού, Αναγέννηση Πουρναρίου και Κίσσαβος Συκουρίου.

*Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, ώρα 19.00, στη Γλαύκη και στο καφέ Κατσικάρη, για τους εκπροσώπους των σωματείων της περιοχής Αγιάς και της παλιάς Εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου.

*Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ώρα 19.00, στα Φάρσαλα και στο καφέ «Σουλάτσο», για τους εκπροσώπους των σωματείων της επαρχίας Φαρσάλων.

*Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, ώρα 19.00, στον Τύρναβο και στο καφέ «Κούτσι», για τους εκπροσώπους των σωματείων της επαρχίας Τυρνάβου.

*Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, ώρα 19.00, στην Ελασσόνα και στο καφέ «Κούκος», για τους εκπροσώπους των σωματείων της επαρχίας Ελασσόνας.

*Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ώρα 19.00, στη Λάρισα και στο καφέ «Λεβάντ», για τους εκπροσώπους των σωματείων της Λάρισας και της περιοχής της.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Από τη Γραμματεία της Ένωσης ανακοινώθηκε ότι για τεχνικούς λόγους αλλάζει η μέρα διεξαγωγής του αγώνα της Γ΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Μελιβοιακός - Ηρακλής Ομολίου της 19 Ιανουαρίου 2014 και θα γίνει την προηγούμενη ημέρα Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στο γήπεδο της Μελιβοίας.

Επίσης, ο αγώνας Δήμου Αρμενίου - Απόλλωνα Βρυσιών, της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2014, για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, θα γίνει το απόγευμα στις 15.00, αντί της 11ης πρωινής.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass