Σαρρής: «Κατά 99% θα μείνει ο Σάντος»

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2014 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:23

 

Τη βεβαιότητά του για την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Γιώργος Σαρρής, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ.

«Θα έχει λήξει μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου, αφού έχει δεσμευτεί πως τότε θα δώσει την τελική απόφασή του. Εγώ εκτιμώ κατά 99% πως θα είναι θετική η απάντησή του» είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον λόγο που αποφάσισε η ομοσπονδία να στείλει στο διαιτητικό δικαστήριο την υπόθεση για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν από το τρέχον πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

«Η Football League και η Σούπερ Λίγκα είναι Ενώσεις τις ΕΠΟ. Είχαν μεταξύ τους μία διένεξη. Δεν φταίνε μόνο εκείνες, αλλά και η Ομοσπονδία, αφού το συγκεκριμένο θέμα έπρεπε να το λύσει νωρίτερα. Υπήρχε μία εκκρεμότητα για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και εκείνες της Football League, για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν την επόμενη σεζόν. Η ΕΠΟ, βάσει νόμου, δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει και να εισηγηθεί κάποια απόφαση. Για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε σε βάθος τριετίας πώς θα είναι οι Εθνικές κατηγορίες, ώστε να μην δημιουργηθεί ανάλογο πρόβλημα. Προσπαθήσαμε να βρούμε μία λύση στη διένεξη των δύο Ενώσεων. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε νομιμοποίηση και από τη στιγμή που δεν συνεννοήθηκαν οι δύο Ενώσεις, οι Παγκόσμιοι Κανονισμοί προβλέπουν την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Είχε δημιουργηθεί και άλλες φορές ανάλογο πρόβλημα, όμως είχε λυθεί συναινετικά».

Σχετικά με το πότε αναμένεται να βγει η απόφαση από το αρμόδιο Όργανο είπε ότι «η διαδικασία, όπως το διάβασα από το Καταστατικό, θα έχει ολοκληρωθεί σε δέκα μέρες και δεσμεύει τις δύο Ενώσεις», ενώ σχολίασε και τα επεισόδια του αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ λέγοντας ότι «τέτοιου είδους περιστατικά μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass