ΓΙΑ ΤΗ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP ο Μαρκ Πέιν

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2014 15:42 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:21

 

Ο Μαρκ Πέιν αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, πρώτος τίτλος MVP για το 2014 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του με 84-49 επί του Ηλυσιακού έχοντας συγκομιδή σε 23:51 χρόνο συμμετοχής 22 πόντους (με 3/3 βολές, 8/12 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, ενώ δεν υπέπεσε σε λάθη.

Ο Πέιν δήλωσε για την ανάδειξή του σε MVP στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Αδιαμφισβήτητα είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό και με τόσους Έλληνες παίκτες να συμμετέχουν. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι η ομάδα μου νίκησε και το έκανε αυτό παίζοντας καλύτερα εν συγκρίσει με τα τελευταία παιχνίδια. Νικήσαμε τον Ηλυσιακό με μία διαφορά 35 πόντων κι αυτό φανερώνει μία άνεση, αλλά συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Εμείς με την απόδοσή μας στη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και βρήκαμε τον ρυθμό μας, ειδικά στην άμυνα και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να φύγουμε και στον αιφνιδιασμό και να πετύχουμε μερικά εύκολα καλάθια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με πολλές ομάδες να δίνουν μάχη για τους ίσιους στόχους και κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική... Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη, χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά, να έχουμε υπομονή και επιμονή για να πετύχουμε».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass