ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Έτοιμος για…τρίποντο

*ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2014 22:52 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:21
 Αποφασισμένος να ξεπεράσει έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Καστοριάς και να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Οικονόμος υποδέχεται σήμερα στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη, την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Οι «Πράσινοι» έχουν ως αποκλειστικό στόχο το…τρίποντο και όπως έδειξαν στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Τύρναβο 2005 βρίσκονται σε καλή κατάσταση και με την βοήθεια των φιλάθλων τους συγκεντρώνουν πολλές ελπίδες για να φτάσουν και πάλι στην επιτυχία, μετά την ήττα από το Κορδελιό.
Ο τεχνικός της Τσαριτσάνης Κώστας Κατσάρας επέστησε την προσοχή στους παίκτες του από τους οποίους ζήτησε να είναι σοβαροί σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, 
διότι η Καστοριά παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν παύει να είναι μια ιδιαίτερα υπολογίσιμη και επικίνδυνη ομάδα.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα για τον Οικονόμο εστιάζονται στους επιθετικούς Τόλιο (τραυματία) και Κωστούλα (τιμωρημένο με κάρτες), ενώ φαίνεται πως ξεπέρασαν τους τραυματισμούς οι Κολιός και Παπαγεωργίου, που υπολογίζονται από τον προπονητή τους..
*Κανονικά θα αγωνιστούν οι παίκτες της Καστοριάς στο σημερινό παιχνίδι με τον Οικονόμο, αλλά με ανακοίνωσή τους επισήμαναν πως τα αιτήματά τους για εγγυήσεις ισχύουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Kαθότι οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες ήταν καταιγιστικές για την ομάδα μας, όλοι οι εναπομείναντες παίκτες του Α.Γ.Σ. Καστοριάς αποφασίσαμε να παίξουμε στον κυριακάτικο αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ώστε να διαφυλάξουμε την ομάδα και σε καμία περίπτωση να μην τη βάλουμε σε περιπέτειες, χάνοντας άδικα βαθμούς.
Διευκρινίζουμε ότι τα αιτήματά μας παραμένουν ίδια και δεν έχει αλλάξει τίποτε από τις εγγυήσεις που ζητάμε. Γνώμονας όλων μας είναι το καλό της ομάδας μας.
Με την ελπίδα, λοιπόν, ότι ο κόσμος της Καστοριάς θα σταθεί για ακόμη μια φορά στο πλευρό μας, αναμένουμε εξελίξεις».
* Τον σημερινό αγώνα Οικονόμος Τσαριτσάνης-Καστοριά, θα διευθύνουν οι κ.Συμεωνίδης, Κύφος, Καραμπουλας (Πιερίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Αραμπόπουλος (Φθιώτιδας)
Χρήστος Αρχοντούλης
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass