ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ(77-93)

ΓΣΛ όπως παλιά….

*Κερδισμένα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2015 8:00

 

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας

Φωτ.: Κων. Τσάντζος

ΓΣΛ , όπως παλιά το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης στο φιλικό με τον Άρη(77-93). Αρκετός κόσμος (περίπου 1300 άτομα) και ανάμεσά τους παλαίμαχοι παίκτες, όμορφες παρουσίες και πολλά παιδιά στο οποία έδινε χαρά η μασκότ του Γυμναστικού Λάρισας που μοίρασε πάνω από πενήντα μπάλες του μπάσκετ.

Πιο μεγάλη χαρά όμως πήραν τα παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης αφού η συνεργασία ΓΣΛ και Δήμου Λαρισαίων απέδωσε με αποτέλεσμα να μαζευτεί ένα αξιοσέβαστο ποσό για την ενίσχυσή τους. Τα χαμόγελα του δημάρχου Αποστόλη Καλογιάννη περίσσευαν με τη  λήξη του φιλικού και μας έλεγε ότι χρειάζονται τέτοιες στιγμές και τέτοιες εκδηλώσεις για την αλληλεγγύη των δημοτών.

Ήταν μια στιγμή σημαντική για το λαρισινό μπάσκετ και φάνηκε από τις παρουσίες αυτών που αγωνίσθηκαν με τα χρώματα του ΓΣΛ και τους έλειπε η ομάδα τους… Είδαμε αρκετούς παλαίμαχους  (εκτός από τους δύο βραβευθέντες τον Μιχάλη Σπηλιώτη και τον Δημήτρη Τσούμα) όπως τους Κουραμά, Παπαϊωάννου, Αγορογιάννη, Καταραχιά, Βαγιόπουλο, Λελούδα, Λιάκο και άλλους.

Μάλιστα λόγω της άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος στη Λάρισα είδαμε και αρκετούς Λαρισαίους που δραστηριοποιούνται σε άλλες πόλεις  και βρέθηκαν στο κλειστό της Νεάπολης όπως ο διευθυντής μάρκετινγκ και επιχειρηματικότητας της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης (συνεργάσθηκε κάποια στιγμή και με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΓΣΛ Αχιλλέα Σταυρίδη) που είδε τον αγώνα παρέα με τον Λαρισαίο ορθοπαιδικό Δημήτρη Καραμπάτσα.

Στο κλειστό της Νεάπολης οι  selfies  έκαναν θραύση ενώ μας εντυπωσίασε ότι ο ΓΣΛ είχε έτοιμο ακόμα και το εμπορικό του τμήμα κάνοντας μια υπαίθρια μπουτίκ!

Αγωνιστικά ο Άρης με υπηρεσιακό τεχνικό τον Νίκου(από την Ελασσόνα) ήταν σαφώς καλύτερος, έβγαλε ωραίες φάσεις αλλά και ο ΓΣΛ έδειξε ανταγωνιστικός σε κάποια διαστήματα χάρη στη μεγάλη εμπειρία των Λεπενιώτη, Μπόγδανου, Παπαχρήστου(θυμήθηκαν  τα παιχνίδια που έδιναν κόντρα σε ομάδες Α1 ) ενώ έκπληξη ήταν η παρουσία του Βαβάτσικου(πολλά τρεξίματα), του Λαμπρόπουλου και στο τέλος του νεαρού Χανέλι. Δυνατός σέντερ και με καλές κινήσεις ο Αγγελόπουλος…

Ο Άρης που ξεκούρασε τους Γουότερς,  Χάγκινς είχε για καλύτερους τους Ζάρα(έπαιξε σε γνώριμο περιβάλλον αφού αγωνίσθηκε στο ΓΣΛ στο παρελθόν και στο τέλος της αναμέτρησης ασπάστηκε τον φροντιστή Γιώργο Ιατρόπουλο) και Τσούπκοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 33-51, 56-73, 77-93.

Διαιτητές ήταν οι: Παγώνης, Δεσλής, Τζαφλέρης

Γ.Σ.Λ.(Πρίμορατς): Δερμιτζάκης 2, Τσιαμπαλής 5 (1), Παπαχρήστος 12 (1), Λαμπρόπουλος 12 (2), Μπόγδανος 12 (1), Τσιαβές 3, Αγγελόπουλος 9, Βαβάτσικος 4, Χανέλι 5 (1), Λεπενιώτης 13 (1), Γοργόλης, Ντάλος, Τσούμας, Κουσιάντζας.

ΑΡΗΣ(Νίκου): Ξανθόπουλος 1, Δήμας 7, Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς 14 (4), Φλιώνης 5, Γουάιτ 10, Γουότερς 2, Δίπλαρος, Ζάρας 15 (5), Κοέν 14, Μούρτος 7, Σίμτσακ 9, Μακ Νιλ 9.

*Το «παρών» έδωσαν στον αγώνα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ. Τάχος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Δεληγιάννης , Παναγιώτης Νταής, και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι κ.κ.Κωσταρόπουλος, Αναστασίου, ενώ από τη διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. παρόντες ήταν ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Παπακυριάκης, και το μέλος του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε., Στάθης Ρούσσος

Στο ημίχρονο του αγώνα είχαμε και μια σειρά βραβεύσεων

Τα διοικητικά συμβούλια του ΓΣΛ(με τον πρόεδρο Γιάννη Κατέρη ) και του Αρη(με τον πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη) τίμησαν τους Μιχάλη Σπηλιώτη και Δημήτρη Τσούμα που αγωνίσθηκαν  και στις δυο ομάδες

Ο δήμαρχος Αποστόλης Καλογιάννης τίμησε τις δοικήσεις του ΓΣΛ και του Άρη

Η διοίκηση του ΓΣΛ (με τους κ.κ.Κατέρη, πρόεδρο και Βουτσιλά, αντιπρόεδρο) τίμησε τον Άρη για την προσφορά του στο μπάσκετ(παρέλαβαν τις πλακέτες ο πρόεδρος κ. Αρβανίτης και ο εκ των ιδιοκτητών Μάνος Λάσκαρης).

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος τίμησε τους κριτές, τους διαιτητές και την εταιρία φύλαξης για την αφιλοκερδή προσφροά στον αγώνα. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass