ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Aρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΛ

* Ικανοποιημένος ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς από τους παίκτες του

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2015 10:53

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2015-2016, η ΑΕΛ είναι πανέτοιμη για τις επίσημες φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Κι ενώ σήμερα στην Ελλάδα διεξάγονται οι εθνικές εκλογές για να αναδειχθεί νέα κυβέρνηση, στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο κόσμος έχει ήδη… ψηφίσει το μνημόνιο ανόδου, για την αγαπημένη ομάδα της πόλης.

«Αυτοδύναμη» λοιπόν η ΑΕΛ θα δώσει τη δική της μάχη, στην οποία αρωγός θα είναι ο κόσμος που περιμένει με ανυπομονησία μετά από αρκετά χρόνια να δει τη «βασίλισσα» εκεί όπου πραγματικά τις αξίζει να αγωνίζεται, στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Ο δρόμος προς την άνοδο δεν θα είναι εύκολος και πολλά εμπόδια αναμένεται να εμφανισθούν κατά τη διάρκεια, όμως ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά θα τα αντιμετωπίσουν για να έρθει στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έδειξε ότι έχει ένα δυνατό και πειθαρχημένο σύνολο, με παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ήρθαν σε μια ομάδα που έχει βαριά φανέλα και που από ατυχείς συγκυρίες αγωνίζεται στη Β' Εθνική.

Το έργο του αξιόλογου τεχνικού Ράτκο Ντόστανιτς αναμένεται ότι θα φανεί από την αρχή και όπως λένε οι συνεργάτες του, η ΑΕΛ είναι πολύ τυχερή που ήρθε ένας καταξιωμένος προπονητής στην παρούσα φάση και έχει δώσει μια διαφορετική οντότητα στους «βυσσινί».

Φυσικά όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα κρατάνε χαμηλούς τόνους, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τα λόγια δεν έρχονται οι επιτυχίες και καθρέπτης των πραγματικών δυνατοτήτων της κάθε ομάδας, είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Από αύριο στην ΑΕΛ θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της 1ης ημέρας με τη Λαμία, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο AEL F.C. ARENA, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και αποκλειστικός στόχος είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass