×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/40626

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ

Παράταση για τη μεταβίβαση

* Αλ. Κούγιας: «Ότι και να γίνει εγώ θα έχω τα ηνία της ομάδας» * Τα τριπλά γενέθλια και ερωτηματικό το φιλικό με τον Τύρναβο

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2015 10:51
Τα γενέθλια των Ροβίθη, Χοτζάλι, Ουρτάδο γιορτάσθηκαν σε δημόσιο χώρο. Τα γενέθλια των Ροβίθη, Χοτζάλι, Ουρτάδο γιορτάσθηκαν σε δημόσιο χώρο.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Μια γεμάτη μέρα ήταν η χθεσινή για την ΠΑΕ ΑΕΛ αφού υπήρχαν ειδήσεις σε όλη τη διάρκειά της. Αρχικά με την κλήρωση του κυπέλλου που φέρνει ΑΕΚ και Ξάνθη στο Ael Fc Arena κάτι που προϊδεάζει μεγάλη προσέλευση φιλάθλων(αλλά κίνηση και στα διαρκείας αφού περιλαμβάνονται στην τιμή οι αγώνες κυπέλλου) αλλά το γεγονός αυτό σκιάστηκε από τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς ούτε χθες συζητήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ στην εταιρία του κ.Κούγια(«Ανίκητο Άλογο») αφού ο αγοραστής της Παναχαϊκής από τον κ,.Κούγια δεν πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανό η ΑΕΛ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ιδιοκτήτη την ‘La Farm” που ο πρόεδρός της Σωτήρης Πλεξίδας λογικά θα υπογράφει όλες τις συναλλαγές της ομάδας. Ο κ. Κούγιας μιλώντας χθες στη «Ε» είπε ότι ακόμα και αν δεν πάρει πιστοποιητικό η ομάδα θα συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα κάτω από τις δικές του εντολές.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99 ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΤΑΠ.

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ

ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΚΑΕ ΟΣΦΠ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΠ:

ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΑΠ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

ΤΑΠ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

2. Άδειες 69Α

- ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Mohamed Hassan Mohmoud Morshdy άνω του 33%

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

- ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παπαδοπούλου Ειρήνη 90%

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 24/9/15

ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

¨ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΕ¨ 89,322%

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 24/9/15

ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Γεωργακόπουλος Λάμπρος 13,86%

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Η είδηση της ΕΕΑ ήρθε να σκιάσει την πολύ έξυπνη κίνηση που έγινε με πρωτοβουλία του Αλέξη Κούγια να γιορτάσουν τρεις παίκτες της ΑΕΛ τα γενέθλιά τους σε δημόσιο χώρο (Ροβίθης, Ουρτάδο, Χοτζάλι). Ο μεγαλομέτοχος του «Ανίκητου Άλογου» πήγε στην προπόνηση χθες το πρωί στα Δένδρα και εκεί έπεσε η ιδέα που υλοποιήθηκε άμεσα στο καφέ ‘Sherlock’s” κάτι που αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους θαμώνες αλλά και αρκετούς που έτυχε να περάσουν από το συγκεκριμένο καφέ.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή όπως δείχνει και η εντυπωσιακή πορεία των δέκα νικών σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια έχει καλή αγωνιστική πορεία αλλά και πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Στο μεταξύ στον «αέρα» βρίσκεται τον αυριανό φιλικό στον Τύρναβο με την φερώνυμη ομάδα ύστερα από απόφαση που υπέγραψε ο ΓΓΑ να μην διεξαχθεί καμία αθλητική εκδήλωση αύριο, μεθαύριο και τη Δευτέρα λόγω των εθνικών εκλογών της Κυριακής.

Το πιο πιθανό είναι να γίνει το παιχνίδι υπό μορφή προπονητικού φιλικού(χωρίς διαιτητές).

Από κει και πέρα σήμερα η ομάδα θα κάνει προπόνηση το απόγευμα ενώ μοναδικός απόντας είναι ο Αναστασόπουλος που έχει προσβληθεί από ίωση.

Συνάντηση

ΠΣΑΠ με αρχηγούς

Με τους αρχηγούς των ομάδων που αγωνίζονται στη Super League και τη Football League, θα έχει συνάντηση η διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σήμερα στις 13.00. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συνδέσμου με αφορμή της έναρξη της αγωνιστικής περιόδου των πρωταθλημάτων, αλλά και του Κυπέλλου, και έχει ως σκοπό να συζητηθούν θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και ζητήματα σχετικά με τη βία, τον ρατσισμό και το ντόπινγκ.

Gallery άρθρου

{gallery}40626{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass