ΣΗΜΕΡΑ (12.00) Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΑΣΗΣ

Προκρίθηκαν Αχαρναϊκός και Καλλιθέα στο Κύπελλο

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2015 8:02

 

Ο Αχαρναϊκός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία από τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Μενιδίου είχε επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς κι έτσι πήρε το "εισιτήριο".

Νωρίτερα την πρόκριση είχε εξασφαλίσει και η Καλλιθέα μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αγροτικού Αστέρα στο δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου. Τα τέρματα των "γαλάζιων", οι οποίοι είχαν αποσπάσει "λευκή" ισοπαλία στον αγώνα του Ευόσμου, σημείωσε ο Αρναρέλλης στο 41ο (με πέναλτι) και 61ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα στις ρεβάνς της Α΄ φάσης (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας 2-0 (0-0)

Τρίκαλα-Αχαρναϊκός         0-0  (0-1)

Η κλήρωση για την Β’ φάση της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί σήμερα (12:00) στα γραφεία της ΕΠΟ.

*Οι 32 ομάδες (16 από τη Superleague και 16 από τη Football Leauge) που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι εξής:

A’ ΓΚΡΟΥΠ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Skoda Ξάνθη.

Β’ ΓΚΡΟΥΠ: Πλατανιάς, ΑΕΛ Καλλονής, Πανθρακικός, Πανιώνιος, Βέροια, Λεβαδειακός, ΑΕΚ, Ηρακλής.

FOOTBALL LEAGUE: ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων, Αχαρναϊκός, Ελευσίνα, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Κισσαμικός, Λαμία, Ολυμπιακός Β., Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Χανιά. Σημειώνεται ότι οι ομάδες της Football League θα κληρωθούν σε 3ο και 4ο γκρουπ.

Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων της 2ης φάσης, θα διασφαλίζει, ρητώς, ότι οι δύο ομάδες της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας θα δώσουν δύο (2) αγώνες εκτός έδρας και ένα (1) στην έδρα τους και οι δύο (2) ομάδες της Β΄ Εθνικής θα δώσουν δύο (2) αγώνες στην έδρα τους και ένα (1) αγώνα εκτός έδρας, ως ακολούθως:

1η αγωνιστική: 1Χ2, 4Χ3

2η αγωνιστική: 3Χ1, 2Χ4

3η αγωνιστική: 3Χ2, 4Χ1.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΒΑΖΑΚΑΣ

Ούτε τον... Σεπτέμβριο δεν κατάφερε να βγάλει ο Γιώργος Βαζάκας στον πάγκο των Τρικάλων. Ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε χθες, μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Αχαρναϊκό και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του σε τοπικό site των Τρικάλων, επεσήμανε: «Δεν άφησα την ομάδα στο ημίχρονο με αυτά που συνέβησαν στα αποδυτήρια γιατί αγαπάω την ομάδα, για αυτό και βγήκα κανονικά στο γήπεδο. Το μόνο πράγμα που δεν διαπραγματεύομαι είναι η αξιοπρέπειά μου. Ό,τι έκανα το έκανα για το καλό των Τρικάλων γιατί η ομάδα καταστρέφονταν αλλά αυτή τη στιγμή αποχωρώ γιατί αγαπάω τα Τρίκαλα. Η ομάδα χτίστηκε από τον κ. Γιαλιά, εγώ δεν έχω κάνει ούτε μια μεταγραφή. Σε όλες τις συζητήσεις, του μετέφερα πως η ομάδα θέλει χρόνο για να φτιαχτεί. Οι παίκτες είναι όλοι καλοί αλλά όμως με τον τρόπο που λειτουργεί ο κ. Γιαλιάς με βρίσκει αντίθετο. Έχω μάθει να λειτουργώ διαφορετικά σαν προπονητής. Οι ομάδες χτίζονται, δεν πατάς ένα κουμπί και γίνονται σούπερ. Επειδή έχω αξιοπρέπεια και επειδή είμαι προπονητής που έχει ήθος θέλω να φύγω από τα Τρίκαλα με ψηλά το κεφάλι και όπως με γνώρισαν οι φίλαθλοι των Τρικάλων. Εύχομαι ο ΑΟ Τρίκαλα να πετύχει το στόχο που έθεσε ο κ. Γιαλιάς. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους παίκτες μου και τους εύχομαι τα καλύτερα. Ο κόσμος των Τρικάλων θα είναι μόνιμα στην καρδιά μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass