ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΌ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ (0-3)

Δίδυμο «φωτιά» Κουτσιανικούλη-Ουρτάδο

*Αγωνίσθηκε και ο Μπόγιοβιτς- Τα γκολ: Ουρτάδο(31΄), Πάτο(62΄), Κρητικός(74΄),

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2015 8:00

Το εκπληκτικό νικηφόρο σερί της στα φιλικά παιχνίδια συνέχισε χθες στην Κατερίνη η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε του Πιερικού που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με σκορ 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που έκανε το ντεμπούτο του με τη «βυσσινί» φανέλα… τρόμαξε τους γηπεδούχους, καθώς έκανε πάρτι με τον Ουρτάδο και ήταν δίδυμο «φωτιά».

Η ΑΕΛ ήταν σοβαρή, πειθαρχημένη και έδειχνε ομάδα που υπερτερούσε σε πολλά σημεία του αντιπάλου της, ενώ δεν άφησαν οι αμυντικοί της στο πρώτο μέρος τους γηπεδούχους, να κάνουν ούτε μια ευκαιρία.

Σύμφωνα δε με την εικόνα των παικτών της, ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς θα έχει πολλές λύσεις, για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με τους «βυσσινί» αγωνίσθηκε και ο Μίλαν Μπόγιοβιτς που πέρασε στο 67΄στη θέση του Λαμπρόπουλου και είναι βέβαιο πως όταν φτάσει στο επίπεδο που θέλει η τεχνική ηγεσία, θα δώσει πολλή δύναμη στον χώρο της επίθεσης.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 31΄ όταν από πάσα του Κουτσιανικούλη ο Ουρτάδο πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-1, στο 62΄από κάθετη πάσα του Λαμπρόπουλου ο Πάτο με πλασέ πέτυχε το 0-2 και στο 74΄ο Πάτο τροφοδότησε τον Κρητικό, αυτός έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στον Ιορδανίδη, άλλαξε πορεία για να γίνει το τελικό 0-3.

ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Οι «βυσσινί» δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.

Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος και στο 10΄σε κεφαλιά του Πάτο η μπάλα έφυγε άουτ, στο 36΄ Κουτσιανικούλης και Ουρτάδο συνδυάσθηκαν άψογα και στη «λόμπα» του Ουρτάδο η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Επίσης στο 38΄σε φοβερό σουτ του Κουτσιανικούλη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη στο 58΄σε κάθετη μπαλιά του Λαμπρόπουλου ο Κοντοχρήστος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φιρινίδη, ενώ ο Πιερικός είχε δυο καλές στιγμές.

Στο 74΄ο Γεωργίου με πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ και στο 79’ συνδυάσθηκαν οι Πέεφ, Καράμπελας και Δαδάκος, στο σουτ που επιχείρησε όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να μειώσει για τους κατερινιώτες.

Τον αγώνα διηυθηναν χωρίς προβλήματα οι κ.Παπαργυρίου, Θεοδώρου, Μηνούδης(Πιερίας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ(Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδρεάδης(39΄Τσιώλης), Ιορδανίδης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου(56΄Παπαδόπουλος), Καράμπελας(82΄Νταντίνης), Γεωργίου(75΄Δαδάκος), Τροίρης, Ανδρέου(65΄Γιαλανίδης), Πέεφ.

ΑΕΛ(Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης(65΄Πατσιογώργος), Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης(67΄Μανακούσιος), Λαμπρόπουλος(67΄Μπόγιοβιτς), Χάμος, Κουτσιανικούλης(59΄Κρητικός), Ουρτάδο, Χοτζάλι(67΄Γκαμπλιώνης), Πάτο.

*Περίπου 500 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα και αναμεσά τους ήταν και αρκετοί Λαρισαίοι.

*Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπήρχε στο γήπεδο αλλά δεν χρειάσθηκε να επέμβει καθώς όλα κύλησαν ομαλά.

*Εντυπωσιάσθηκαν με τον Κουτσιανικούλη οι Κατερινιώτες, ενώ γενικά ανέφεραν ότι αυτή η ΑΕΛ είναι πολύ διαφορετική σε όλα τα επίπεδα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.

*Από τα Τρίκαλα ο κ.Κούγιας έφυγε κατευθείαν για την Κατερίνη, όπου παρακολούθησε το φιλικό.

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Λόγω του ότι αναστέλλονται όλες οι αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα για τρεις ημέρες λόγω των Εθνικών εκλογών, το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για μεθαύριο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και την ΑΕΛ, ενδέχεται να γίνει μια ημέρα νωρίτερα, δηλαδή αύριο το απόγευμα, στον Τύρναβο.

Οριστικά πάντως θα γνωρίζουν σήμερα οι δυο ομάδες διότι οι Ενώσεις πιέζουν την ΕΠΟ να γίνουν αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων και αν η Ομοσπονδία κάνει δεκτό το αίτημά τους, τότε θα ορισθούν και διαιτητές στο φιλικό που θα γίνει σε αυτή την περίπτωση το Σάββατο.

 ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass