ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Αγωνία μέχρι τις 17 Σεπτέμβρη…

*Πού μπλοκάρει και γιατί η μεταβίβαση της Παναχαϊκής *Ζητήθηκε από τη λαρισινή ομάδα καλύτερο επιχειρησιακό πλάνο *Το Σάββατο το πρωί αναμένεται ο Σέρβος Μίλαν Μπόγιοβιτς

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2015 8:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η «La Farm» παραμένει τυπικά μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου (ώρα 12 το μεσημέρι) αφού τότε όρισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τη νέα της συνεδρίαση στην οποία θα εξετάσει τη μεταβίβαση των μετοχών της Παναχαϊκής του Αλέξη Κούγια στην Ειρήνη Παπαδοπούλου(καμία σχέση με τη γνωστή αοιδό) και στη συνέχεια τη μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ από τη «La Farm» στο «Ανίκητο Άλογο» την ΙΚΕ που ίδρυσε ο Αλέξης Κούγιας και θα έχει τις μετοχές τη λαρισινής εταιρίας.

Η εμπλοκή στη μεταβίβαση των μετοχών της Παναχαϊκής οφείλεται στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη κυρία εμφάνισε φορολογικό εισόδημα μόλις 14.000 ευρώ και δεν δικαιολογεί ανάμειξη σε μια ΠΑΕ που αυτή τη στιγμή εμφανίζει χρέη 1,3 εκατομμυρίων ευρώ εκ των οποίων το ένα εκατομμύριο έχει ρυθμιστεί σε 100 δόσεις και τα υπόλοιπα αφορούν σε ιδιώτες. Για του λόγου το αληθές δεν δημιουργήθηκε από την εποχή κ. Κούγια,αλλά κληρονομήθηκαν σύμφωνα και με δήλωση του ιδίου από τους προηγούμενους μετόχους.

Πάντως στην ΠΑΕ Παναχαϊκή πιστεύουν ότι θα ξεπερασθεί το πρόβλημα ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τονίσθηκε ότι η εταιρία της κ. Παπαδοπούλου έχει μεγάλο τζίρο αλλά μικρά κέρδη. Η ουσία είναι ότι αν δεν αποδείξει ότι έχει τα εχέγγυα για να πάρει την ομάδα τότε δεν πρόκειται να προχωρήσει η μεταβίβαση.

Εφόσον εγκριθεί θα ασχοληθεί η ΕΕΑ με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο φάκελος έχει αρχικά εξετασθεί και δεν υπάρχει κανένα κώλυμα πλην μιας παρατήρησης ότι πρέπει να κατατεθεί ένας πιο λεπτομερής επιχειρησιακός σχεδιασμός για την ομάδα καθώς ουσιαστικά αυτό που κατατέθηκε ήταν προϋπολογισμός της ομάδας. Το πρόβλημα θωρείται  αμελητέο και θα ξεπερασθεί.

Ο ΜΙΛΑΝ ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ  

Από μεθαύριο Σάββατο ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς θα έχει έναν ακόμα παίκτη στη διάθεσή του τον Μίλαν Μπόγιοβιτς στον οποίο ξοφλήθηκαν όλες οι περσινές οφειλές αλλά και το πρόστιμο για τη βίζα του (είχε λήξει και δεν την ανανέωσε εγκαίρως).

Ο Μπόγιοβιτς θα είναι λογικά στην κερκίδα στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο Ael Fc Arena.

Επίσης το τελευταίο φιλικό της περιόδου που θα δώσει η ΑΕΛ θα είναι στις 19 το μηνός στον Τύρναβο με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass