ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕΑ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Κρίσιμη μέρα για την ΑΕΛ

*Φιλικό παιχνίδι την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό *Κατασκευή δωματίων για τους παίκτες στα Δένδρα

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2015 8:00

Του Σωτ. Κέλλα

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμούς στις 12 το μεσημέρι, θα συζητηθεί η μεταβίβαση των μετοχών από τη “La Farm” στο «Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ».

Μια συνεδρίαση της ΕΕΑ που θα έχει διπλό ενδιαφέρον καθώς σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Ε» το αρχικό μέρος της συνεδρίασης της επιτροπής θα αφορά στη μεταβίβαση των μετοχών της Παναχαϊκής από τον κ.Κούγια  στον κ.Παπαδάκη Νίκο.

Θα εξεταστεί ο φάκελος του κ. Παπαδάκη και εφόσον τηρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Ακολούθως  θα εξεταστεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο φάκελος της νέας εταιρίας  «Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ» που θα περιλαμβάνει τη λεπτομερή εξέταση των φακέλων των δυο μετόχων Αλέξη Κούγια και Σωτήρη Μάρκου όπως αποκάλυψε χθες η «Ε.τ.Δ».

Και αν η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι αρκετά εύκολη, το ερώτημα είναι αν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί και το ίδιο με τη μεταβίβαση των μετοχών της Παναχαϊκής.

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αγωνιστικά η ομάδα της ΑΕΛ επανήλθε στις προπονήσεις χθες, ενώ η επόμενη φιλική υποχρέωση είναι την Κυριακή, στις 6 μ.μ. στο Ael Fc Arena, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Στο παιχνίδι αυτό ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς αναμένεται να δείξει και το οριστικό πλάνο της ενδεκάδας ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων των «βυσσινί» ενώ ίσως βρεθεί στο γήπεδο και ο Σέρβος φορ Μίλαν Μπόγιοβιτς.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΛ προσανατολίζεται στην κατασκευή 15 δωματίων στο προπονητήριο των Δένδρων για να μείνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε σιγά-σιγά το προπονητικό κέντρο να αποκτήσει και ξενώνα.

Σήμερα ο  πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα και θα μείνει για τρεις μέρες ώστε να ασχοληθεί με το χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας αλλά και τη στελέχωση της ομάδας νέων.    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass