ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Γιατί φεύγω από τη Νίκη Βόλου

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2014 20:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:05

Ο «ισχυρός άνδρας» της Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου, όπου εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του από τη διοίκηση της ομάδας. Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης της Νίκης δήλωσε: «Πέφτει η αυλαία της παρουσίας μου στην ομάδα. Μια ομάδα που την πήρε στην 8η θέση στη Γ΄ Εθνική, την ανέβασε στη Β΄ Εθνική. Μια ομάδα που ήρθε πρωταθλήτρια στη Β΄ Εθνική σε δύο χρόνια και φιγουράρει στη Σούπερ Λιγκ».

 

Ως κύριο λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου της Μαγνησίας επικαλέστηκε τη μόνιμη αμφισβήτηση των φιλάθλων της ομάδας προς αυτόν, αλλά και τη χαμηλή προσέλευση θεατών στα εντός έδρας παιχνίδια. Ο Πάτσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ειδοποιήθηκα για το πανό (σ.σ. στον αγώνα με τον Αστέρα που ζητούσε από τον Ανδρέα Πάτση να φύγει), ο παρατηρητής ζήτησε να κατέβει. Έδωσα εντολή να μην γίνει αυτό. Ήθελα επί 90 λεπτά οι φίλαθλοι να δούνε αυτή την εικόνα, που είναι απαξιωτική. Αυτή είναι η Νίκη Βόλου, τα 75 εισιτήρια και η προτροπή να φύγω. Φεύγω από τη Νίκη Βόλου, από σήμερα δεν υφίσταται Πάτσης για τη Νίκη Βόλου. Το κεφάλαιο έκλεισε οριστικά κι αμετάκλητα».

 

Σχετικά με τον τρόπο που θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών ο Πάτσης δήλωσε: «Οι μετοχές θα δοθούν με 2 τρόπους. Καλώ τους 950 μετόχους να δηλώσουν πόσες μετοχές ο καθένας θέλει να του χαρίσω. Όσοι θέλουν, προηγούνται οι μέτοχοι. Χαρίζω τις μετοχές. Σε περίπτωση που μέχρι αρχές Ιανουαρίου δεν τις πάρει ο κόσμος, θα βρω το νομικό τρόπο να τις κάνουμε δωρεά στον ερασιτέχνη. Ο κ. Ξάνθης να μου υποδείξει ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα πληρώνει την ομάδα».

 

Για το αν η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς με του Σαββάτου είπε: «Η ομάδα θα πάει στον Πλατανιά, αλλά από Δευτέρα όποιος αναλάβει, πρέπει να τρέξει την ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass